Du er her: Hovedside - Nyheter
Base Camp i Vesterålen 2012

For niende gang arrangerte Vesterålen friluftsråd Base Camp ute på Skogsøya. Selv om været var kaldt, 5 grader og litt regn, storkoste ungdommene fra Island og Vesterålen seg. At Campen har en sosial profil, i tillegg til alle aktivitetene, er nok mye av grunnen til at dette nok en gang ble en suksess.

cialis generico prezzo in farmacia

cialis generico italia
 
Ungdommene kunne boltre seg i flere friluftsaktiviteter. Deep sea rafting og Tube etter båt var nok de mest populære, men også klatring, rappellering, padling, leirdueskyting og bueskyting sto på programmet. Instruktørene kunne fortelle at de så mange nye talenter. Målet for Campen er jo også å la ungdommen få smake på nye aktiviter slik at lag og foreninger i regionen får rekruttering.

Delegasjonen fra Island fikk kjørt seg
 
skikkelig på vannaktivitetene. Ungdommene trodde Deep sea rafting var det morsomste, helt til de prøvde Tuben! Tilbakemeldingen vi fikk fra de var enstemmig positivt. Nå starter planleggingen med å sende ungdommer fra Vesterålen til Base Camp på Øst - Island.

Takk til alle ungdommer, instruktører, reiseledere og Vidar Carlsen ved Øksnes leirsted som var med på å gjøre dette til en fantastisk flott og minnerik helg!

Neste år er det jubileum og tiende gang det braker løs. Vi gleder oss allerede! 
Søk: Søk kun i overskrift

 
 
 
Søk:
Søk kun i overskrift


 
 

Postboks 243, Kjøpmannsgt. 2, 8401 Sortland, Telefon 76 11 15 00
Headerfoto: Alf Oxem • 2002-2019 © Systems by NorNet.no