Du er her: Hovedside - Nyheter
Samling med Helsefremmende barnehager på Skogsøya!

Tidlig i 2013 ble et nytt nettverk av Helsefremmende barnehager i Vesterålen etablert. Nettverket består av 15 barnehager fra hele Vesterålen og koordineres av Vesterålen friluftsråd og støttes økonomisk av Nordland fylke, Friluftrådenes landsforbund og kommunene. Første samling ble gjennomført på Skogsøya 11. og 12.april.

buy abortion pill online usa

buy abortion pill online reviews

Prosjektperioden for det nye nettverket i Helsefremmende barnehager i Vesterålen skal denne gang gå frem til år 2016. I løpet av denne perioden skal barnehagene gjennomføre flere samlinger som har som mål å fremme trivsel og sunn livsførsel for barna i barnehagene.

Dette innebærer flere kurs i friluftsaktiviteter, kurs i kosthold og ernæring, både gjennom teoretisk og praktisk tilnærming. I tillegg til systematisk evaluering av egen virksomhet skal også nettverksmøter være endel av de faste innslagene på samlingene. Nettverksmøtene er lagt opp slik at barnehagene skal ha mulighet til å dele av sin kunnskap, og drøfte positive erfaringer og utfordringer som de møter i hverdagen.

Første samling var lagt til Øksnes leirsted. Her underviste Trollskogen barnehage nettverket i snøforming og bruk av snøformingskasser. I strålende sol ble enorme mengder med snø omformet til borger, figurer og sklie.

Her kan du se flere bilder!

 

Nettverket av Helsefremmende barnehager i Vesterålen 2013 - 2016 består av disse barnehagene:

Lødingen: Lødingen barnehage
Sortland: Strand-, Blåfjell-, Holmvannet- og Kleiva barnehage.
Hadsel: Søndre-, Grytting- og sykhusets barnehage
Bø: Vinje-, Eidet- og Straume barnehage
Andøy: Risøyhamn-, Andungen barnehage og Barnas Hus.
Øksnes: Trollskogen barnehage
 
Søk: Søk kun i overskrift

 
 
 
Søk:
Søk kun i overskrift


 
 

Postboks 243, Kjøpmannsgt. 2, 8401 Sortland, Telefon 76 11 15 00
Headerfoto: Alf Oxem • 2002-2019 © Systems by NorNet.no