Du er her: Hovedside - Nyheter
Vellykket Base Camp 10-års jubileum!
Vesterålen friluftsråd ønsket å markere at Base Camp Skogsøya fylte 10 år helga 6.-8.september. Som vanlig var det mange fartsfylte aktiviteter å velge mellom, men lørdag kveld tok vi ekstra av å inviterte ungdommene til konsert og fyrverkerishow.

Base Camp Skogsøya har vært et svært vellykket arrangement for Vesterålen friluftsråd i mange år. Her er påmeldingsplakaten som ble annonsert for 10 år siden og den viser stort sett at profilen har vært den samme i alle år.
 
Vi prøver hvert år å gjøre noen små endringer, men vi ser at opprinnelig profil fungerer ennå svært bra.

55 ungdommer ble med på campen i år. Det er ikke deltakerrekord, men likevel fungerte antallet optimalt med tanke på aktivitetsfordelingen og overnattingskapasiteten. I løpet av helga ble det skutt med leirdue, pil og bue, padlet kajakk og SUP (stand up padling), kjørt med rafting båt og hengt etter båt med tube.

68 grader Nord åpnet konserten lørdag kveld og varmet opp i en halv time før Rumours entret scenen på Tunstad bygdehus. Rett etter konserten ble det fyrverkerishow til stor jubel!

Gjennom Base Camp har vi klart å etablere kontakt med tilsvarende Base Camp i Fjerdabyggd på Øst-Island. I 2012 var 5 ungdommer på besøk hos oss og i år, nærmere bestemt 17.-22.oktober, reiser 5 ungdommer fra Øksnes på besøk til Island for å delta på deres Base Camp. Den ble etablert på bakgrunn av et tidligere besøk hos oss i 2008 og det er i år 4.året de arrangerer. Deres Base Camp har navnet "Kuldaboli" og arrangeres inni en svær idrettshall med telting på kunstgressbanen.

 

 
Søk: Søk kun i overskrift

 
 
 
Søk:
Søk kun i overskrift


 
 

Postboks 243, Kjøpmannsgt. 2, 8401 Sortland, Telefon 76 11 15 00
Headerfoto: Alf Oxem • 2002-2019 © Systems by NorNet.no