Du er her: Hovedside - Nyheter
Påmelding Vintercamp 2014
Vesterålen friluftsråd, i samarbeid med Vesterålen padle- og klatresenter, samler inntil 40 barn fra Vesterålen til en artig og aktiv friluftscamp i vinterferien. Utgangspunktet vil være fra ungdomshuset i Eidsfjord, Sortland kommune.

Til påmelding her!


cialis cena 20 mg

cialis vs viagra meteo.marche.it
 
Vesterålen friluftsråd, i samarbeid med Vesterålen padle- og klatresenter, samler inntil 40 barn fra 5.-7.klasse fra Vesterålen til en artig og aktiv friluftscamp i vinterferien. Utgangspunktet vil være fra ungdomshuset i Eidsfjord, Sortland kommune.

I løpet av campen får deltakerne være med på mange forskjellige aktiviteter. Det blir isfiske, skileik, skiturer, snørekjøring etter snøscooter, ras og sikkerhet i vinterfjellet og masse bålkos. Hvis det blir klarvær vil vi sjekke ut nattehimmelen med stjernekikkert.

Campen arrangeres mandag 24.februar til tirsdag 25.februar. Det er oppmøte mandag kl. 09.00, hjemreise tirsdag kl. 17.00. Foresatte må selv besørge skyss til og fra campen.

Påmeldingsfrist innen fredag 21. februar. Påmeldte vil få informasjon, pakkeliste mm tilsendt på e-post ved påmeldingsfristens utløp.

Deltakeravgiften må forhåndsbetales og dekker mat, overnatting og aktiviteter. Skulle det vise seg at ditt barn likevel ikke kan delta vil vi tilbakeføre avgiften på samme kontonummer som den ble betalt fra.

Deltakeravgiften er kr 900,-.

Sikkerheten under vintercampen er høyt prioritert. Vi ønsker derfor å understreke at det ikke tas noen risiko i forhold til deltakernes sikkerhet. All aktivitet vil foregå i områder som er garantert skredsikre, i tillegg er det mannskaper fra RK-hjelpekorps med under hele campen for å ivareta sikkerheten generelt.

Ønsker du mer info om campen ringer du Bent Magne Karlsen i VPKS tlf. 901 86 269.

Velkommen :-)
 
Søk: Søk kun i overskrift

 
 
 
Søk:
Søk kun i overskrift


 
 

Postboks 243, Kjøpmannsgt. 2, 8401 Sortland, Telefon 76 11 15 00
Headerfoto: Alf Oxem • 2002-2019 © Systems by NorNet.no