Du er her: Hovedside - Nyheter
TellTur
TellTur er friluftsrådenes elektroniske system for turregistering (postkassetrim). Her kan du finne turmål, registrere resultatene dine og konkurrere med deg selv eller med andre turgåere om å nå flere turmål.

prednisolon

prednisolon tabletta blogs1.welch.jhmi.edu
I denne regionen har Vesterålen friluftsråd, i samarbeid med flere lag og foreninger, planlagt oppstart av systemet i snart et år. 70 turmål, alt fra korte til lange turløyper, med skilt og turkasse, plasseres nå ut over hele Vesterålen og Lødingen.
3.juli åpner vi for registrering på mobil og nett. Samme dag slipper vi også TellTur-brosjyra. Den distribueres til alle husstander og vil gi en kort og god oversikt over alt det morsomme du som turgåer kan være med på.
 


TellTur er en forlengelse av vårt skiltprosjekt der vi skilter, merker og tilrettelegger turløyper. Et av våre ønsker er at flest mulig skal gå og/eller sykle, og gjøre dette til en naturlig del av hverdagsaktiviteten. Med å skilte turløypene viser vi vei for turgåeren. Samtidig gjør vi veien frem til turmålet litt mer kjent for nye turgåere.

Vi tror og håper TellTur blir en suksess og et spennende tiltak som vil motivere alle til å være litt mer aktiv. Med å registrere deg som TellTur-bruker kan du kvalifisere deg til flere uttrekkspremier, bl.annet gjennom det å være aktiv og /eller med å ta bilder å legge disse ut på Instagram. Da vil bildene vises på kommunens egen TellTur-side. Forklaring på hvordan du går frem for dette vil komme tydelig frem i brosjyra og på nett når vi åpner 3.juli.

Hva skjer med de eksisterende «til topps» «ti på topp» aktivitetene som allerede er etablert i kommunene? Blir disse borte?

Nei og det er det som er så flott med å samarbeide med lag og foreninger som allerede driver med denne type «turkasse» trim. Her blir det både «pose og sekk» for turgåeren. I de fleste kommunene kjører vi dobbelt. TellTur er et tilbud for hele regionen, mens vi samtidig beholder kommunens eksisterende «ti på topp» aktivitet. Vi deler på trimkassen og turgåeren kan være med på, både den regionale og den lokale trimmen, samtidig. Vi ser på dette som en «vinn vinn» situasjon, der vi rett og slett bare får enda mer aktivitet.

Vi tror også dette inspirerer til at flere besøker turmål på tvers av kommunene. Vesterålen er fantastisk vakkert og har et mangfoldig utvalg av flotte turløyper! Så vi oppfordrer alle til å prøve flere turmål i andre kommuner også.

På nettsiden www.TellTur.no vil alt du trenger å vite være på plass til åpningen.
Følg Vesterålen friluftsråd på facebook! Her slipper vi informasjon om TellTur hver uke fremover.

TellTur og God Tur!

Bilde: Arbeidsgruppa i Bø i gang med å planlegge flere turmål som skal skiltes!
 
Søk: Søk kun i overskrift

 
 
 
Søk:
Søk kun i overskrift


 
 

Postboks 243, Kjøpmannsgt. 2, 8401 Sortland, Telefon 76 11 15 00
Headerfoto: Alf Oxem • 2002-2019 © Systems by NorNet.no