Du er her: Hovedside - Nyheter
Årets TellTur vinnere!
TellTur åpnet 3.juli og stengte 1.november. 500 brukerprofiler og over 5000 turer ble i denne perioden registrert i historiens første TellTur år i Vesterålen og Lødingen. Det var nok til at tiltaket, etablert av Vesterålen friluftsråd i samarbeid med lokale lag og foreninger, blir videreført som en permanent årlig turaktivitet.

augmentin bambini

augmentin sciroppo link
TellTur er et digitalt turregistreringssystem på intenett. Her får turgåeren oversikt over en mengde merka og skilta turmål i Vesterålen og Lødingen. Når turen er gjennomført kan man registrere den som fullført på mobil eller pc gjennom en personlig brukerprofil. Systemet er ment for å motive cialis coupon re. En rekke aktiviteter med premier er tilknyttet tiltaket.

Et morsomt innslag i år var «Impulspremier». Flere ganger i løpet av sommeren ble det lagt ut premier i trimkassene. Og var du heldig kunne du på et helt tilfeldig turmål, en helt tilfeldig dag, vinne et gavekort gitt av Intersport Sortland eller Hårtuppan på Stokmarknes.

Disse fant «impuls» premiene i år:

Hilde Andreassen, Dag Lockert, Marta Prytz Strand, Tiril Eline Tendeland, Margareth Vottestad, Frode Gabrielsen, Cecilie Kristiansen, Linda Fagerli

Årets vandrepremie:

For å vinne hovedpremien og et gavekort på kr.5000,- gitt av Intersport Sortland måtte du gå minst 15 turer på 10 ulike turmål i 3 kommuner. 80 personer oppnådde kriteriene og var med på trekningen.

Hanne Langås Jensen ble den heldige vinneren av årets vandrepremie.
 


Trekningen ble foretatt under et evalueringsmøte for arbeidsgruppene i regionen torsdag 26.november. Under møte ble også beste kommunebilde i Instagramkonkurransen stemt frem.

For å delta i denne konkurransen måtte du som turgåer #hasjtagge turbildet med TellTur og legge det ut på Instagram. Med åpen Instagramprofil var du automatisk med i vurderingen.

Da TellTur stengte 1.november var det flere hundre og svært mange flotte turbilder å velge mellom. Det ble nesten en umulig oppgave å trekke ut noen få som skulle videre i konkurransen. Etter en nøye gjennomgang ble det gjort et utvalg på 24 bilder som vi mente var de beste. Deretter ble det foretatt en demokratisk avstemming i arbeidsgruppene der bilde med flest stemmer vant prisen som beste turbilde i hver kommune.

Disse ble årets kommunevinnere i Instagramkonkurransen:

Frode Gabrielsen for bilde tatt i Øksnes, Jannicke Henriksen for bilde tatt i Andøy, Stine Stephansen for bilde tatt i Bø, Lene Mari Jensen for bilde tatt i Sortland, Kenn Johannessen-Løkkegård for bilde tatt i Hadsel og Nina Haugerud for bilde tatt i Lødingen.

Årets TellTurbilde i 2015:

Når kommunevinnerne var kåret så skulle Facebook avgjøre hvilket av disse bildene som fikk den ære om å vinne årets TellTurbilde i 2015. Det bildet med flest liker klikk innen en bestemt periode vant. Vinneren ble hedret med et gavekort på kr. 1000 gitt av Intersport Sortland, den ny
 
Søk: Søk kun i overskrift

 
 
 
Søk:
Søk kun i overskrift


 
 

Postboks 243, Kjøpmannsgt. 2, 8401 Sortland, Telefon 76 11 15 00
Headerfoto: Alf Oxem • 2002-2019 © Systems by NorNet.no