Du er her: Hovedside - Nyheter
Ordførerens tur!

KUL TUR, Kultur og naturuka i Vesterålen, uka gjennomføres i uke 37 med flere spennende arrangement. Nytt i år er Ordførerens tur. I løpet av lørdag 17. og søndag 18. september ønsker samtlige Ordførere i regionen å invitere innbyggerne på tur i sin hjemkommune.


Følgende turer står på programmet.

Jonni Solsvik Andøy:

Søndag 18.september inviterer ordføreren på tur i deler av Kyststien. Turen starter på Vassosen ved Bleik. Det blir kulturinnslag og lokalhistorie.

Sture Pedersen Bø:

Søndag 18.september inviterer ordføreren på tur ved Friluftsgalleriet i Bø. Kulturelt innslag, flere aktiviteter og grilling vil stå på programmet.

Siv Dagny Aasvik Hadsel:

Lørdag 17.september inviterer ordføreren på tur til Årnessand. Her vil det være kulturelle innslag og mulighet for grilling.

Atle Andersen Lødingen:

Søndag 18.september inviterer ordføreren til «en kulturell spasertur i nærområdet». Turen går innom de kulturminnene som er med i kulturstien i sentrum.

Tove Mette Bjørkmo Sortland:

Søndag 17.september inviterer ordføreren på familietur til Lomtjønnåsen i Sortlandsmarka. Det blir kulturinnslag og samtaler rundt bålet. Tove Mette inviterer deltakerne til å komme med innspill til nye gode friluftstiltak.

Karianne Bråthen Øksnes:

Lørdag 17.september inviterer ordføreren, spesielt barnefamilier, på en eventyrlig vandring i Klomarka. Underveis blir det fortalt eventyr og servert eventyrlige boller. Turen er ikke lang og det vil også være mulighet til å poste politiske ønsker og forslag i turkassen ved turmålet.
 
Søk: Søk kun i overskrift

 
 
 
Søk:
Søk kun i overskrift


 
 

Postboks 243, Kjøpmannsgt. 2, 8401 Sortland, Telefon 76 11 15 00
Headerfoto: Alf Oxem • 2002-2019 © Systems by NorNet.no