Foto: Fernando Ugarte
Du er her: Hovedside - Nyheter
Vare toner og rytmer fylte kirkerommet. Sakrestiet var lyssatt på en måte som skapte en helt spesiell meditativ stemning. Foto: Kulsam/eb
Magi i kirka

Fløytisten Iris Koch Mikalsen og perkusjonisten Håkon Kristiansen hadde en helt spesiell konsert i Sortland kirke på onsdag. Rundt femti tilhørere fikk høre en musikk og et samspill mellom to instrumenter helt utenom det vanlig. Vare toner og rytmer satte folk i en meditativ og magisk stemning som ikke minst den lyssatte sakrestiet var med på å skape. Begge er tilbakestrømmere av aller beste merke.


11.3.2010 - Erik M Bugge


amlodipin actavis

amlodipin teva bivirkninger link
Flere konserter
Dette var debuten for en nyetablert duo som etter hvert skal holde flere konserter både i og utenfor Vesterålen. Neste stopp er Nyksund. Gjennom konserten ønsker de å vise ulike sider av instrumentene og besetningens repertoar. Publikum fikk høre verker bl.a. av komponister fra USA, Europa og New Zealand.

Iris
 
Iris tok sin masterutdanning ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København desember 2008.. Hun har også spilt med Bodø Sinfonietta. Hun har vær engasjert i Tromsø Symfoniorkester, Odense Symfoniorkester og vært solist med Lofoten og Vesterålen Orkesterforening. I dag er hun frilanser.

Håkon
Håkon har vært knyttet til musikklinja og kulturskolen på Sortland siden 2001. Han er utdannet i Tromsø og har spilt med flere korps, med Bodø Sinfonietta, Forsvarets Musikkorps Nord-Norge, Bergen Filharmoniske Orkester og Kristiansand Symfoniorkester. I tillegg har han hatt solokonserter og deltatt flere kammermusikkprosjekter.

Konserten var støttet av Vesterålen kulturutvalg gjennom Tilbakestrøm og Sortland kommune.
 
Søk: Søk kun i overskrift

 
 
 
Søk:
Søk kun i overskrift


 
 
Postboks 243, Kjøpmannsgt. 2, 8401 Sortland, Telefon 76 11 15 00
Headerfoto: Fernando Ugarte • 2002-2019 © Systems by NorNet.no