Foto: Fernando Ugarte
Du er her: Hovedside - Nyheter
Årets vinnere i Mr. Gay Norway ble Thomas Aleksander Hansen (t.h.) som sammen med Trond Olav Venseth (t.v.) og skal representere Norge i «Mr. Gay Europe». Her sammen med kveldens ”vertinne” Terje Schrøder. Foto: Stella Pictures/Beate Tecza
Thomas Aleksander kåret til «Mr Gay Norway»

Danseren Thomas Aleksander Hansen fra Øksnes gikk søndag til topps i kåringen av Mr. Gay Norway. Dette er en årlig nasjonal konkurranse som arrangeres på «Mr. Gay Hotel» eller Rica Victoria Hotel, som det heter til vanlig. Thomas Aleksander skal representere Norge under kåringen av «Mr. Gay Europe» i Genève, Sveits. Thomas Aleksander har fra 2008 vært registrert som tilbakestrømmer. Kultursamarbeidet i Vesterålen som står bak Tilbakestrøm gratulerer med kåringen!
Les mer


18.5.2010 - Erik M Bugge


prednisolon bivirkninger hud

prednisolon bivirkninger read
Fagjury
 
Alle som deltok på Mr. Gay Norway kåringen blev vurdert av en fagjury som plukker ut til avstemming på internett. Ti av deltakerne fra internettutvelgelsen gikk videre til den store finalen i Oslo sist helg.

Mangfold innen homsemiljøet
På nettsidene til arrangørene står det - Mange vil kanskje tro at Mr. Gay Norway er en vanlig misse- eller skjønnhetskonkurranse. Det er det ikke! Mr. Gay Norway er ment å vise mangfoldet innen homsemiljøet i Norge – her skal vi plass til bamser, lærmachoer, femiskruller, idrettsfolka, kultursnobben – med andre ord: Alle.

De beste
Mr. Gay Norway konkurransen avgjøres av en jury av fagfolk. Kandidatene fikk delta i et profesjonelt, koreografert og regissert show laget av noen av de beste i norsk showbiz.
 
Søk: Søk kun i overskrift

 
 
 
Søk:
Søk kun i overskrift


 
 
Postboks 243, Kjøpmannsgt. 2, 8401 Sortland, Telefon 76 11 15 00
Headerfoto: Fernando Ugarte • 2002-2019 © Systems by NorNet.no