Foto: Fernando Ugarte
Du er her: Hovedside - Nyheter
Peer til rockefestival på Island

Kultursamarbeidet i Vesterålen har tatt ut musikkartisten Peer Nic. Gundersen for å representere Vesterålen på en rockefestival på Øst-Island. Utvelgelsen har skjedd i samarbeid med Sortland rockeklubb. Den norske ambassaden i Reykjavik er med på å støtte reisen og konserten. Festivalen kalles RoadRAGE og arrangeres i Egilsstadir. Han skal ha konsert lørdag 12. juni. Les mer om Peer og lytt til musikkens hans.


7.6.2010 - Erik M Bugge


 
Peer spiller sammen med Sigurd Haanæs fra Trondheim som han gikk sammen med på Trøndertun folkehøgskole siste skoleår. Begge spiller gitar og synger. De lager selv musikken og skriver egne tekster. Peer forteller han etter nyttår er aktuell med ny CD. Han er nylig registrert som tilbakestrømmer.

Peer sier han gleder seg til å reise. Island er et spesielt land med mange hyggelige folk. - Kanskje kan besøket resultere i kontakt med nye rockeband. Dette er andre gangen han besøker Øst-Island som musikere. For noen år siden deltok han på ROKKFEST som var en forløper til festivalen RoadRAGE. Flere år har det vært utvekslinger mellom Vesterålen knyttet til Blabafestivalen og rockemiløjøet i Øst-Island.

Disse kulturutvekslingene er bl.a. støttet av det norske kulturdepartementet og inngår i kulturavtalen Vesterålen kulturutvalg har med Øst-Island kulturråd.
 
Søk: Søk kun i overskrift

 
 
 
Søk:
Søk kun i overskrift


 
 
Postboks 243, Kjøpmannsgt. 2, 8401 Sortland, Telefon 76 11 15 00
Headerfoto: Fernando Ugarte • 2002-2019 © Systems by NorNet.no