Foto: Fernando Ugarte
Du er her: Hovedside - Nyheter
Fra venstre Margrethe Berntsen, sekretær, Ingunn M. Reinsnes kunstner og Erik Bugge, daglig leder for Kultursamarbeidet og ansvarlig for brosjyren. Foto: Marianne Hansen
Kunstopplevelser i øyriket
Kultursamarbeidet i Vesterålen presenterer brosjyren «Kunst i Vesterålen 2010». Den viser vei til over 60 steder som kan være verdt et kunstbesøk. Antallet kunstnere som presenteres har steget fra i fjor, en ny golfstrøminstallasjon er avduket på yttersida av Hadseløya og flere nye utstillingssteder kan presenteres, blant annet i Øksnes Vestbygd. Klikk her og last ned hele brosjyren


15.6.2010 - Erik M Bugge


buy amoxicillin without prescription

antibiotic without prescription francescocutolo.it
63 kunstpunkter
 
I brosjyren er det oversikt over profesjonelle kunstnere som er bosatt i regionen og over kunstgallerier. De fleste kunstnerne selger kunst fra egne verksteder og gallerier. Brosjyren har informasjon om åpningstider foruten å vise hvor publikum kan finne skulpturer og kunstneriske installasjoner rundt i distriktet. I fjor var 58 slike kunstpunkter angitt. I år har tallet økt til 63.

Mange steder
Brosjyren blir å finne på overnattingsbedrifter, legekontorer, gallerier, museer og ikke minst på turistinformasjonene i og utenfor Vesterålen. Den er utgitt på norsk og engelsk, har 32 sider og er trykt i 7 000 eksemplarer. På baksiden er et hendig kart som angir steder som kan besøkes.

Uterommet
Det er lagt vekt på å vise vei til kunstverk og kunstneriske installasjoner i det offentlige uterommet. På yttersida av Vesterålen finner du nå fire RÆK-installasjoner inspirert av hva Golfstrømmen har brakt med seg eller gjort med fjæra. Åtte trafo-kiosker dekorert av profesjonelle kunstnere og en rekke skulpturer er presentert.
 
Søk: Søk kun i overskrift

 
 
 
Søk:
Søk kun i overskrift


 
 
Postboks 243, Kjøpmannsgt. 2, 8401 Sortland, Telefon 76 11 15 00
Headerfoto: Fernando Ugarte • 2002-2019 © Systems by NorNet.no