Foto: Fernando Ugarte
Du er her: Hovedside - Nyheter
Transformasjon på Kunstnerhuset og Skogsøya
Lørdag 24.07 kl 12.00 åpner tilbakestrømmer Marita Ivarson Elverum fra Øksnes salgsutstillingen ”Transformasjon” på Kunstnerhuset i Sortland. Utstillingen vil stå frem til 29.07 og er åpen fra 12.00-15.00. Transformasjon kommer fra latin, transformatio og betyr forvandling, omdanning. Fra 5. august vises utstillingen under Trillebåra festival på Skogsøya.


21.7.2010


venlafaxine and alcohol cravings

venlafaxine alcohol
Ny situasjon
 
Marira skriver i en pressemelding. - Etter å ha vært gjennom en prosess med å ha blitt mor til en liten pike, ble det naturlig at også dette påvirket uttrykket i det billedlige i bildene mine. Jeg arbeider abstrakt og ekspressivt. Jeg prøver å få frem mine ulike opplevelser i livet. Det er personlige bilder, men bildene er kan lett tolkes fritt.

Sammensmelting
Jeg arbeider hovedsakelig med akryl, tusj og trykk. Mitt eget særpreg er en sammensmelting mellom form og farge. Coloments- colour and movements.
Mennesker som er tilbøyelige til å tenke over sine handlinger, blir gjerne alvorlig stemt når de står foran et oppbrudd eller en viktig forandring i livet.

Hun hadde i 2007 utstillingen ” Livsvev”, under Sommer-Melbu, på Laura Falck butikken , Øksnes og på G i Tromsø.

Utstillingen har fått støtte fra Vesterålen regionråd, Tilbakestrøm.
 
Søk: Søk kun i overskrift

 
 
 
Søk:
Søk kun i overskrift


 
 
Postboks 243, Kjøpmannsgt. 2, 8401 Sortland, Telefon 76 11 15 00
Headerfoto: Fernando Ugarte • 2002-2019 © Systems by NorNet.no