Foto: Fernando Ugarte
Du er her: Hovedside - Nyheter
Gallerist Ingrid Lekven og fotograf Tom Rune Angell-Storø Juliussen under åpningen av utstillingen. Bilder til venstre fra KATMA-forestillingen Rust, til høyre fotoet Pandang. Foto: Kulsam/eb
Med kamera i kulissene

Utstillingen ”Kamera i kulissene” av fotograf og tilbakestrømmer Tom Rune Angell-Storø Juliussen åpnet sist fredag på Straume i Bø. Mange kom til åpningen i Galleri Hildreland som drives av Ingrid Lekven. Den blir hengende under Reginedagan fram til 2. august og vises på Dverberg i september.26.7.2010 - Erik M Bugge


buy amoxicillin from canada

amoxil without insurance
Dverberg
 
  Korpsjenta. Foto: Kulsam/eb
Tom Rune er opprinnelig fra Lødingen og er elev av Tom Sandberg, en av landets sentrale kunstfotografer. I kontakt med Sandberg har Tom Rune vært på leting etter sitt eget uttrykk, et språk og en fortelling. – Jeg føler på mange måter det var nettopp dette jeg fant i mitt møte med Katrine Strøm og Teaterklubb ’81 fra den lille bygda Dverberg på Andøya. – Utstillingen ”Not for Sale” under Festspillene i Nord-Norge ble starten på en rekke reiser til Andøya og rundt om i landsdelen i fotsporene til dette utradisjonelle teatermiljøet – forteller Tom Rune.

Du klarer det du vil!
Utstillingen består av 25 bilder hvor 18 ble vist i det lille galleriet. I følge fotografen er utstillingen ment som en oppmuntring til alle unge fra små steder med budskapet: Du klarer det du vil!

Både fotograf og gallerist mottok blomster. Utstillingen er støttet av Tilbakestrøm gjennom Kultursamarbeidet i Vesterålen.
 
Søk: Søk kun i overskrift

 
 
 
Søk:
Søk kun i overskrift


 
 
Postboks 243, Kjøpmannsgt. 2, 8401 Sortland, Telefon 76 11 15 00
Headerfoto: Fernando Ugarte • 2002-2019 © Systems by NorNet.no