Foto: Fernando Ugarte
Du er her: Hovedside - Nyheter
Rebusmysterier på Skogsøya og i Lødingen Vestbygd

Familieforestillingen Rebus Raspus – Mysteriet med den forsvunne trillebåra har premiere under Trillebåra Festival på Skogsøya til helga og vises på Voje ungdomshus i Lødingen Vestbygd tirsdag den 12. august. Forestillingen er laget av Trude-Sofie Olavsrud Anthonsen og Lea Hiorth og er et rebusteater som aktiviserer barn og voksne på en spennende måte.


2.8.2010 - Bearbeidet pressestoff


 
  Lea Hjorth og Trude-Sofie Olavsrud Anthonsen har latt seg inspirere av trillebåra. Pressefoto
Trude-Sofie er tilbakestrømmer. Hun er opprinnelig fra Vestbygd i Lødingen og har fått med seg Lea Hiorth. Begge er frilansskuespillere som operer fra Oslo. Sammen har de latt seg inspirere av Skogsøya og Vestbygda. Resultatet viser de i familieforestillinga om Trille Trillebår.

Vi møter guidene Randi og Berit som skal vise fram Trille Trillebår, men så er trillebåra forsvunnet. Hva har skjedd? Er Trille blitt kidnappet? Hvem vil stjele ei trillebår? Kan barna hjelpe Randi og Berit slik at de finner Trille før det er for sent?

I denne rebusteaterforestillinga må publikum hjelpe til å løse rebuser og følge spor, for å finne løsningen på gåten.

Forestillingen spilles på Skogsøya lørdag den 7. og søndag den 8. august kl 12 og tirsdag 12. august på ungdomshuset i Voje, Lødingen Vestbygd også kl. 12. Den er støttet av Kultursamarbeidet i Vesterålen gjennom Tilbakestrøm.
 
Søk: Søk kun i overskrift

 
 
 
Søk:
Søk kun i overskrift


 
 
Postboks 243, Kjøpmannsgt. 2, 8401 Sortland, Telefon 76 11 15 00
Headerfoto: Fernando Ugarte • 2002-2019 © Systems by NorNet.no