Foto: Fernando Ugarte
Du er her: Hovedside - Nyheter
Fra filmen Forventninger laget av tilbakestrømmer Torfinn Ivesen fra Sortland. Han deltok første gang i Laterna Magica som niåring. I dag jobber han profesjonelt med film i Tromsø.
Utlysning av Laterna Magica-konkurranse

Årets Laterna Magica er under forberedelse. Festivaltema er i år HUMOR. Nå lyses konkurransen ut. Plakater og brosjyrer er sendt alle skoler, bibliotek, ungdomskubber og tidligere deltakere. I år som tidligere inviteres filmskapende tilbakestrømmere til å vise egne filmer.

Innleveringsfristen til konkurransen er torsdag 20. oktober.

Les mer om Laterna Magica og konkurransen.


25.8.2010


lexapro and pregnancy third trimester

lexapro pregnancy risk category xn--sorpendlerklub-sqb.dk
Send inn film!
 
Send inn film til Laterna Magica! lyder oppfordringen fra Kultursamarbeidet i Vesterålen som ønsker filmer til den årlige konkurransen. Temaet for årets Laterna Magica er humor. For første gang skal det deles ut en humorpris til morsomste film. Alle unge mellom 10 og 20 år kan sende inn på DVD eller kassett. Fristen er i år 20. oktober. Enkeltungdommer og skoler kan sende inn film. Last ned brosjyre. Klikk her

Over 30 filmer
Det er 19. året på rad at Laterna Magica gjennomføres. Interessen for å lage film er stor i Vesterålen. I fjor kom det inn over 30 filmer. Alle som har laget film inviteres til en stor filmfest i Sortland kino den 22. november. Da vises utdrag av alle filmene og det kåres vinnere i flere klasser.

Profesjonelle i bransjen
 
  Utdeling av pris til Medie- og kommunikasjonslinja, Hadsel videregående skole, 2010. Foto: Kulsam
Noen av de som deltok på konkurransen som tenåringer, er i dag i fjernsyns- og filmbransjen Flere av dem har gjort seg bemerket nasjonalt og internasjonalt i forskjellige konkurranser og vært invitert til festivaler.

Informasjon om konkurransen er sendt til skoler, bibliotek, ungdomsklubber og kulturskoler i hele regionen.
 
Søk: Søk kun i overskrift

 
 
 
Søk:
Søk kun i overskrift


 
 
Postboks 243, Kjøpmannsgt. 2, 8401 Sortland, Telefon 76 11 15 00
Headerfoto: Fernando Ugarte • 2002-2019 © Systems by NorNet.no