Foto: Fernando Ugarte
Du er her: Hovedside - Nyheter
Elg av Karel Rouwenhorst.
Høstutstilling i Nyksund Kulturfabrikk

Klokken 12 lørdag den 4. åpner en høstutstilling i Nyksund med tolv kunstnere som har tilknytning til Vesterålen. Utstillingen er åpen lørdag og søndag den 5. fra kl 12 til klokke3n 17. Den vises i de industrielle lokalene til det gamle fryseriet i Nyksund. Paul Timo Vrebalovich har ansvar for utstillingen sammen med kunstnerne.


30.8.2010 - På bakgrunnav pressemelding


Tolv kunstnere
 
  Nyksund Kulturfabrikk ligger i lokalene til det gamle fryseriet.
De som stiller ut er KAREL ROUWENHORST, SIGRID SZETU, CHRISTIAN SKAGEN, BJØRN ELVENES, SVEIN TERJE BANG, SOFUS VREBALOVICH, MARIUS ALMÅS JOHANSEN, TIMOTHY EDMONDS, RAGNHILD ADELHEID HOLTEN OG KATRINA VREBALOVICH.

Utstillingen vises i to etasjer i Nyksund Kulturfabrikk og er etter alt å dømme en av de største mønstringene av kunst i Vesterålen.

Ny giv
Nyksund Kulturfabrikk ble etablert i 1998 og beveger seg nå i retning av å bli et større visningssted for tradisjonell og eksperimentell kunst. Dette tar mål av seg å bli en ny attraksjon for Nyksund og for publikum i og utenfor Vesterålen.

Kunstnerne forteller
Det vil bli holdt uformelle foredrag av kunstnerne ved åpningen. Publikum vil på denne måten få et innblikk i den kunstneriske prosess og kunstneres syn på kulturutvikling i vår region.

Velkommen!
Velkommen til et møte med kunst i Vesterålen i de mest spennende lokalene Vesterålen kan tilby. Utstillingen vil inneholde installasjon, video, skulptur, maleri, grafitti, lyd og tegning. Restauranter i Nyksund vil være åpne i utstillingstidsrommet.

Kontaktperson: Pål Timo Vrebalovich tlf: 95893769

Kultursamarbeidet i Vesterålen gratulerer med et flott initiativ og et nytt samarbeidsgrep for kunsten!


 
Søk: Søk kun i overskrift

 
 
 
Søk:
Søk kun i overskrift


 
 
Postboks 243, Kjøpmannsgt. 2, 8401 Sortland, Telefon 76 11 15 00
Headerfoto: Fernando Ugarte • 2002-2019 © Systems by NorNet.no