Foto: Fernando Ugarte
Du er her: Hovedside - Nyheter
Filmen Konsert for Maria har premiere på kortfilmaftene onsdag og er laget av Torfinn Ivernes. Noen venner er på reise gjennom Mexico til en konsert. På veien foranderer forholdet mellom de unge og tar andre retninger. En premere.
Noen kjærlighetspar og et fugleskremsel
Under Laterna Magica har det blitt en tradisjon å vise filmer som er laget av filmskapere fra Vesterålen som arbeider profesjonelt med film eller er under filmutdanning. De er tilbakestrømmere og tre av dem kommer til forestillingen onsdag på Sortland hotell. Fire filmer skal vises. De har geografisk et stort spenn med opptak fra Mexico, fastlands-Norge og Svalbard. Tre av filmene er premierer. Se hele programmet: Klikk her22.11.2010 - EMB


cialis pillola blu

generico cialis italia
Kjærlighet er ikke for amatører
 
  Solveig Meløkeraaen har kalt sin film for Livslang kjærlighet. Den handler om et ektpar på over 80. - Livslang kjærlighet er ikke for amatører - skriver Solveig. En premere.
De fire filmskaperne er Elisabeth Brun, Solveig Melkeraaen, Håvard Prytz og Torfinn Iversen. Elisabeths film, Aurora Sugoi – En kjærlighetshistorie, handler om et nygift japansk par som setter alt inn på å oppleve nordlyset som del av en kjærlighetsseremoni. Solveig har kalt sin film for Livslang kjærlighet. Vi møter et par som har vært gift i over 50 år. – Kjærlighet er ikke for amatører – sier Solveig.

Spesielle situasjoner
Mannen som elsker
 
  Mannen som elsket fulgleskremselet er handler om en ensom bygdeoriginal som elsker å danse. Dette er trtedje premere.
fugleskremselet heter filmen Håvard Prytz har laget. Vi aner at den har humoristiske trekk. Torfinn Iversen har nettopp avsluttet klippingen av filmen Konsert for Maria som er tatt opp i Mexico. Noen venner er på reise til en konsert. På veien tar forholdet dem imellom uventede retninger.

Håvard studerer for tiden film i Oslo, mens Elisabeth, Solveig og Torfinn i flere år har arbeidet profesjonelt med film.
 
Søk: Søk kun i overskrift

 
 
 
Søk:
Søk kun i overskrift


 
 
Postboks 243, Kjøpmannsgt. 2, 8401 Sortland, Telefon 76 11 15 00
Headerfoto: Fernando Ugarte • 2002-2019 © Systems by NorNet.no