Foto: Fernando Ugarte
Du er her: Hovedside - Nyheter
Foto: Bladet Vesterålen - Tone Sørensen
Kolbjørn klappet og klippet i gang filmuka
I helga var det åpning av Laterna Magica. Det skjedde på utradisjonelt vis i forbindelse med en akustisk konsert arrangert av Sortland Rockeklubb. Kolbjørn Hoseth Larssen åpnet festivalen med filmklapper der han klippet over en 35 millimeter filmstripe med humoristisk innhold. Se hele programmet: Klikk her


23.11.2010 - EMB


Vidiot
Kolbjørn har fulgt Laterna Magica fra første dag da han vant konkurransen med filmen Hvorfor? Han var da 15 år. Han kalte seg oppgjennom årene for vidiot – en ungdom hekta på video og film.
 
  Eline Thorp begeistret publikum med sin fine stemme. Foto: Kulsam
Senere har han vært involvert i avvikling av festivalen både gjennom digitalisering av innsendte bidrag, juryering, digital design i forbindelse med filmfesten og kursledelse.

Musikkvideolanseringa
Fjorårets festvalband, Captain Obvious og tre unge lovende artister åpnet årets festival i Speilsalen på Sortland kulturskole. Det var premiere på musikkvideoen «What you think, what you see» med Captain Obvious som var fjorårets festivalband.

Dyktige
 
  Marianne Hansen og Kristina Johnsen fra Sortland. Foto: Kulsam
Ellers var det fine konsertinnslag med følgende tre unge artister: Eline Thorp fra Hamarøy, Sigurd Lamark fra Bodø og Marianne Hansen opprinnelig fra Sandnes i Hadsel. Sammen med Marianne deltok Kristina Johnsen på trekkspill, med sang og med munnharpe. Dette er spennende og dyktige unge artister som vi med sikkerhet kommer til å høre mer fra.
 
Søk: Søk kun i overskrift

 
 
 
Søk:
Søk kun i overskrift


 
 
Postboks 243, Kjøpmannsgt. 2, 8401 Sortland, Telefon 76 11 15 00
Headerfoto: Fernando Ugarte • 2002-2019 © Systems by NorNet.no