Foto: Fernando Ugarte
Du er her: Hovedside - Nyheter
Ragnhild stiller ut under Sommer-Melbu, 2009
Ragnhild tatt ut til «Nordnorsken»

Billedkunstner Ragnhild Johansen fra Melbu er tatt ut som en av 24 kunstnere til «Nordnorsken» - Den Nordnorske Kunstutstillingen. Kultursamarbeidet gratulerer Ragnhild! Utstillingen åpnet torsdag den 13. januar i Bodø kunstforening. Hun tok en mastergrad innenfor kunst på Kunsthøgskolen i Bergen i 2009 og arbeider nå på heltid som kunster. Ragnhild forteller til Kultursamarbeidet: - Det er både krevende og spennende, men det går bra.


20.1.2011 - EMB


To utstillinger i Vesterålen
 
  Verket som stilles ut på «Nordnorsken»
Som tilbakestrømmer har Ragnhild to ganger hatt utstilling i Vesterålen, begge ganger på Melbu og på Sortland. Hun bor for tida i Belgia og mottok i 2010 Billedkunstnernes Vederlagsfond 1-årig stipend.

Åpning i Bodø
Nærmere 200 personer var til stede da den 65. «Nordnorsken ble åpnet med blant andre juryens prisvinner Maria Sundby til stede. Fylkesråd for kultur, Marit Tennfjord sa i åpningstalen at politikerne har behov for faglig kunnskap i utformingen av en ny kunstpolitikk i nord. - Vi må ha et system for å bygge opp under kunsten i Nordland, slik at alle stemmer får sin plass, sa fylkesråden.

Utstillingen vises i Svolvær, men ikke i Vesterålen.
 
Søk: Søk kun i overskrift

 
 
 
Søk:
Søk kun i overskrift


 
 
Postboks 243, Kjøpmannsgt. 2, 8401 Sortland, Telefon 76 11 15 00
Headerfoto: Fernando Ugarte • 2002-2019 © Systems by NorNet.no