Foto: Fernando Ugarte
Du er her: Hovedside - Nyheter
Fra lanseringa. Redaksjonskomitéen f. v. Elna Viola Gundersen, Kirsten Tollefsen og Beate Heide. Villy Solheim var ikke til stede. Foto: Eva Ch Nilsen
Jubileumslansering av antologi

Fredag den 11. mars kl 18:00 lanserer Vesterålen Litteraturlag antologien «Elementer» i Sortland bibliotek. Utgivelsen markerer litteraturlagets 25-års jubileum og viser et tverrsnitt av de litterære uttrykkene som lagets medlemmer dyrker. Det er 23 bidragsytere. I boka kan du finne dikt, kortprosa og noveller til glede, ettertanke og opplevelse. Kjøp bok i nettbutikken.


10.3.2011 - EBM


amitriptyline weight gain

amitriptyline weight gain blog.myexpensesonline.co.uk
Fornying og utforsking
 
Tekstene i boka viser at laget langt fra har stivnet, men har en evne til fornying og utforskning av ulike litterære uttrykk. Boka er vakkert illustrert av Villy Solheim og Kirsten Tollefsen. Vesterålen Litteraturlag ønsker alle velkommen til lanseringa der flere av medlemmene skal lese fra boka. Det blir enkel servering og boka legges ut for salg.

Glede, ettertanke og opplevelse
Litteraturlagets leder, Roy Atle Hansen, skriver i en hilsen først i boka: - Vi er overbevist om at litteraturlaget i de neste 25 år fortsatt vil være en arena for skriveglade vesterålinger. Vårt ønske er at våre tekster kan være til glede, ettertanke og opplevelse der du møter dem enten som leser eller som lytter på våre opplesninger.

Forfattere
Jan Berge, Ole Petter Bergland, Rosa Elvenes, Gøril Evans, Håkon Fjellanger,
Elna Viola Gundersen, Roy Atle Hansen, Beate Heide, Einar F. Johnsen,
Sigrid Kristine Knutsen, Olaf Mathisen, Kåre Myrvang, Anne-Rita Nygård,
Morten Nygård, Ruth Nyvold, Sigrid Randers-Perhson, Randi Rognmo,
Liv Rogstad, Gisle Røthe, Marianne Strand, Villy Solheim, Kirsten Tollefsen,
Heidi Øygård.

Gav honoraret til litteraturlaget
Tanken om en antologi ble født under et skrivekurs med forfatter Victoria Bøe. Hun ønsket å gi sitt honorar til oss som en startkapital på en antologi, og nå er vi i mål. Dette er den fjerde utgivelsen. Fra før har Vesterålen Litteraturlag utgitt «Øyblikk» (bok,)« Vesterålsord» (lydbok på cd), og «Solflom» (lydbok på cd).

Nettbutikk
Antologien er utgitt i samarbeid med Vesterålen kulturutvalg og blir etter hvert til salgs i Vesterålen regionråds nettbutikk. Klikk her
 
Søk: Søk kun i overskrift

 
 
 
Søk:
Søk kun i overskrift


 
 
Postboks 243, Kjøpmannsgt. 2, 8401 Sortland, Telefon 76 11 15 00
Headerfoto: Fernando Ugarte • 2002-2019 © Systems by NorNet.no