Foto: Fernando Ugarte
Du er her: Hovedside - Nyheter
Minus + Minus = Pluss – et skeivt teaterstykke

Den 23. mars er det premiere på det skeive teaterstykket Minus + Minus = Pluss av Tilbakestrømmer Tone Malina Brustad fra Andøya. Med seg har hun skuespillerne Josh Speers (Canada), Barbro Abrahamsen (Bodø), Åshild Pettersen (Andøy) og musikerne Synne Nilsen Stenersen (Myre) og Andreas Olavssønn Rongen (Kabelvåg). Stykket spilles i Sortland Kino den 23. mars kl. 20.00 og under Vinterfestuka i Narvik den 28. mars på Verdensteateret kl. 20.00.


18.3.2011 - Pressemelding


Voldlig kjærlighetshistorie
Tone forteller. - Et prosjekt for deg som liker å føle at du tar del i noe. Vi forteller en viktig og voldelig kjærlighetshistorie, basert på vår blogger “Jenta som trodde hun var gutt”. På bloggen, som er skrevet om til et visuelt og movementbasert teaterstykke med et skeivt utgangspunkt, kan du være med, lese, le, og gråte sammen med oss. Og det beste av alt, se følelsene live. Disse ordene gjorde at 1500 mennesker i hele Norge engasjerte seg i et teaterprosjekt over internett. Disse ordene gjorde at tre mennesker kom ut av skapet.

Blogg
Tilbakestrømmer Tone Malina Brustad har skrevet et skeivt teaterstykke som baserer seg på delte og egne historier gjennom bloggen minuspluss.blogg.no. Teaterstykket handler om en kvinne fanget i en mannskropp, og mannens kjæreste, hennes elskerinne og deres konfliktfylte kjærlighetsforhold til hverandre men enda mer til seg selv, deres søken etter aksept og forståelse for hvem de er og hvordan de elsker å hater.

Overlevelsesmekanismer
De har hver for seg hatt traumatiske opplevelser i barndom og oppvekst som har formet dem til de menneskene de er, og som har forårsaket en del handlings- og reaksjonsmønster som funker hver for seg som overlevelsesmekanismer for dem. Som skuespillere søker vi forståelse i karakterene våre og deres måte å ta sterke og kontrastfylte valg og avgjørelser om hvordan de vil leve eller ikke leve livet. Og dette prøver vi nå å få på veien og ut til folket.
 
Søk: Søk kun i overskrift

 
 
 
Søk:
Søk kun i overskrift


 
 
Postboks 243, Kjøpmannsgt. 2, 8401 Sortland, Telefon 76 11 15 00
Headerfoto: Fernando Ugarte • 2002-2019 © Systems by NorNet.no