Foto: Fernando Ugarte
Du er her: Hovedside - Nyheter
Ingvild og Sara fikk kr 20 000,- hver

Hadseljentene Ingvild Østgård og Sara Elstad Rehnlund har fått prosjektstøtte på kr 20 000,- hver gjennom ordningen Tilbakestrøm som Kultursamarbeidet i Vesterålen står bak. Ingvild skal på konsertturné i mai med eget band, mens Sara viser utstillingen «Fra øye til hender» i juli.


29.4.2011 - EMB


Fire søkere
 
  Ingvild Østgård
To ganger i året er det mulig for tilbakestrømmerne å søke om støtte. Dette er unge utflyttede vesterålinger som studerer eller arbeider innenfor kunst- og kulturområdet. Denne gangen var det fire søkere. Søknadssummen lå til sammen på kr 95 000,-. En fagkomité vurderte søknadene og valgte å prioritere to som tidligere ikke har fått støtte.

Ingvild
Ingvild har vokst opp på Stokmarknes og er utdannet innenfor grafisk design, men har de siste årene arbeidet mer og mer med populærmusikk. I 2010 utgav hun en musikkvideo og på nordnorgeturnéen skal hun promotere en fersk EP som blir sluppet rett før turen går nordover. Det blir konserter på Melbu og Sortland i tillegg til Bodø, Svolvær, Harstad og Tromsø. Med seg har hun fire musikere og vokalisten Alwin Nerum, også han fra Stokmarknes.

Sara
 
  Sara Elstad Rehnlund
Sara er fra Melbu. Hun er utdannet ved Kunst- og filmskolen i Kabelvåg og Kunstakademiet i Trondheim og skal stille ut både på museet i Bø og på Kunstnerhuset på Sortland. Utstillingen inneholder et utvalg av tegninger der det fragmentariske og kroppslige står i fokus. På Sortland viser hun også videoen «Holding Hands».

 
Søk: Søk kun i overskrift

 
 
 
Søk:
Søk kun i overskrift


 
 
Postboks 243, Kjøpmannsgt. 2, 8401 Sortland, Telefon 76 11 15 00
Headerfoto: Fernando Ugarte • 2002-2019 © Systems by NorNet.no