Foto: Fernando Ugarte
Du er her: Hovedside - Nyheter
Oda Gihle Hilde, Ole Christian Haagenrud og Ivan Valentin H. Roald
Oda med klavertrio til Melbu og Sortland

Fiolinist Oda Gihle Hilde fra Sortland skal ha konsert i Melbu hovedgård torsdag 12. og i Sortland kino 13. mai. Oda studerer nå tredje året på Norges Musikkhøgskole. Hun gikk ut fra musikklinja på Sortland i 2008, og reiser i mai tilbake til gamle trakter med sin klavertrio Trio Valentin.


9.5.2011 - Pressemelding


Begavet kammerensemble
Trioen består i tillegg til Oda, av to av hennes medstudenter, Ivan Valentin Roald (cello) og Ole Christian Haagenrud (klaver). Trioen ble dannet høsten 2010, og har allerede rukket å spille flere konserter, og vant i vinter Norges Musikkhøgskoles kammermusikkonkurranse. Etter konkurransen fikk de strålende tilbakemeldinger, og ble av juryen beskrevet som et av de mest begavede kammerensemblene i Norge.

Brahms, Ravel og Franck
De har spilt for internasjonalt anerkjente lærere, bl.a. Lars Anders Tomter, Leif Ove Andsnes og Andrew Manze. På Sortland fremfører trioen Johannes Brahms' klavertrio i C-dur, fra Ravels klavertrio og Cesar Francks sonate for fiolin og klaver. De gleder seg veldig til å spille, og ønsker alle hjertelig velkommen!

Tilbakestrømmer
Oda er tilbakestrømmer og har tidligere som student hatt konserter i Vesterålen sammen med andre begavede studenter. Prosjektet støttes av Kultursamarbeidet i Vesterålen gjennom Tilbakestrøm og av Nordland Akademi for kunst og vitenskap.

 
Søk: Søk kun i overskrift

 
 
 
Søk:
Søk kun i overskrift


 
 
Postboks 243, Kjøpmannsgt. 2, 8401 Sortland, Telefon 76 11 15 00
Headerfoto: Fernando Ugarte • 2002-2019 © Systems by NorNet.no