Foto: Fernando Ugarte
Du er her: Hovedside - Nyheter
Vesterålen storband
Tilbakestrømmere og storband på Sortland

Vesterålen storband har gleden av å arrangere årets «Tilbakestrømkonsert» torsdag 3. juni på Kroa, Sortland hotell med fire unge musikere som simpelthen må oppleves! Alle fire ungdommer har tidligere spilt eller sunget med storbandet mens de gikk musikklinje på Sortland videregående skole. Nå vender de tilbake til Vesterålen, til glede for konsertgåere som har anledning til å høre dem musisere med regionens eget storband.


27.5.2011 - Pressemelding


otc inhalers for asthma

over the counter asthma inhalers
Fire dyktige tilbakestrømmere
 
  Ann-Iren Hansen
Sammen med storbandet vil Tord Vangen (slagverk) og Rune Nielsen (gitar) vise hva de har tilegnet seg på jazzlinje ved NTNU i Trondheim det siste året. I tillegg kommer Ann-Iren Hansen, opprinnelig fra Øksnes og nå student ved Nordnorsk Musikkonservatoriet, og Ingvild Østgård, fra Hadsel – begge jenter fremragende sangerinner innen rytmisk musikk.

Storbandet
Vesterålen storband, under ledelse av Odd Helge Hveding, gleder seg til gjensynet med disse ungdommene som har sine røtter nettopp hos oss! Kom ut og høre på dem fredag
kveld, 3. juni!

Samspill
 
  Rune Nielsen
Konserten er støttet av Nordnorsk Jazzsenter og Vesterålen regionråds kulturutvalg, som gir reisetilskudd til unge kunstnere og kulturarbeidere fra Vesterålen. Tilbakestrømmere er utflyttede ungdommer som vender hjem for å vise et lokalt publikum den kunsten de har studert og utviklet.
_______________________________________________________________________________

Tim Challman, styreleder, Vesterålen storband, mob. tlf. 47 84 37 40
 
Søk: Søk kun i overskrift

 
 
 
Søk:
Søk kun i overskrift


 
 
Postboks 243, Kjøpmannsgt. 2, 8401 Sortland, Telefon 76 11 15 00
Headerfoto: Fernando Ugarte • 2002-2019 © Systems by NorNet.no