Foto: Fernando Ugarte
Du er her: Hovedside - Nyheter
Sommerutstilling i Galleri & Verksted Tanken, Nyksund

I juli åpner et av de mest spennede utstillingslokalene i Vesterålen dørene for publikum; det er en stor glede å invitere til utstillingen “Jordboers Verden” i Galleri & Verksted Tanken, Nyksund!


29.6.2011 - Pressemelding


lexapro pregnancy test

lexapro and pregnancy
Fra søppel til kunst
 
Årets utstilling viser arbeider som i stor grad er basert på ideen om gjenbruk; transformasjonen fra søppel til kunst. Et viktig og inspirerende prinsipp bak de utstilte arbeidene er å se de skjulte potenisalene i tilsynelatende ubrukelige materialer.

“GarbageLight”
Hovedverkene er kolleksjonen “GarbageLight” - lamper lagd av ulike typer industriavfall. Aluminium, rustfritt stål og gamle plastcontainere er noen av materialene som benyttes. Uttrykket er røft og industrielt.

I tillegg viser vi “GarbageHearts” samt en smykkekolleksjon lagd utfra samme gjenbruksprinsipper.

Om Tanken
Den gamle dieseltanken i Nyksund står luftig og fritt plassert på toppen av Ungsmaløya. En 50 kubikk meter stor tank, et gammelt industriobjekt
 
– man spør seg: skrot eller kunstobjekt? Tanken ble tidligere benyttet til å forsyne et fiskevær med drivstoff. Nå har tanken fått nytt innhold og nytt liv; den er en arena for inspirasjon og kreativitet. Eier og prosjektansvarlig Michal Peceny jobber med “Industriart”; en kombinasjon av teknikk, design og kunst. Idéen er at Tanken skal være en flerbruksinnstallasjon; et kreativt møtested for flere typer kunstuttrykk.

Velkommen til utstilling!

Kontakt
Michal Peceny, Nyksund, boks 239, 8439 Myre
mob: 90 79 59 19 / mail: michal@changedperspective.com
Mer om Tanken og prosjektet: www.changedperspective.com
 
Søk: Søk kun i overskrift

 
 
 
Søk:
Søk kun i overskrift


 
 
Postboks 243, Kjøpmannsgt. 2, 8401 Sortland, Telefon 76 11 15 00
Headerfoto: Fernando Ugarte • 2002-2019 © Systems by NorNet.no