Foto: Fernando Ugarte
Du er her: Hovedside - Nyheter
"Liker" du Tilbakestrøm?

De fleste er på Facebook. Det sosiale nettstedet er praktisk for å holde kontakten med venner og for å følge med på hva som skjer. Nå kan du også holde deg oppdatert på hva tilbakestrømmere gjør både i Vesterålen og utenfor, ved å "like" siden til Tilbakestrøm. Tilbakestrøm - Facebook


6.7.2011 - MH


Egen side
Tilbakestrøm var tidlig ute med å skaffe seg en gruppe på Facebook. På grunn av endringer i systemene har Facebook bestemt at alle gamle grupper skal slettes, derfor har Tilbakestrøm i stedet opprettet en egen side. Hva innebærer det for deg? I praksis betyr det at du kan klikke "liker" på Tilbakestrøm-siden, så vil du motta oppdateringene om Tilbakestrøm i nyhetsfeeden din.
 
  Din Freundin Marianne
Nåværende og tidligere tilbakestømmere er velkommen til å delta sammen med venner av tilbakestrømsatsingen.

Marianne
Marianne Hansen er engasjert av Kultursamarbeidet til å jobbe med Tilbakestrøm på Facebook. Marianne vil være kjent for mange. Hun har gått på musikklinja, er fra Sandnes i Hadsel og flyttet tilbake til Vesterålen for to år siden etter medie- og kulturstudier. Marianne er sentral i Sortland rockeklubb og Blablafestivalen. Sammen med flere andre forbereder hun nå også festivalen Bjørnskinn 2011. Din Freundin kaller hun seg når hun framfører egenkomponerte sanger.

Arrangementer
Marianne vil legge ut informasjon både om tilbakestrømarrangementer i Vesterålen, arrangementer andre steder hvor Tilbakestrømmere deltar, og annen spennende info om prosjektet og deltakerne. Man du har også mulighet til å gå inn selv og legge ut linker og informasjon du tror andre Tilbakestrøm-tilhengere kan være interessert i.
Lyst til å følge med?

Velkommen!
Du trenger ikke være registrert som tilbakestrømmer for å "like" siden. Hvis du synes prosjektet er spennende, og har lyst til å følge med på hva som skjer, så er du velkommen til å være med. Klikk på lenken under for å komme til facebook-siden. Klikk her 
Søk: Søk kun i overskrift

 
 
 
Søk:
Søk kun i overskrift


 
 
Postboks 243, Kjøpmannsgt. 2, 8401 Sortland, Telefon 76 11 15 00
Headerfoto: Fernando Ugarte • 2002-2019 © Systems by NorNet.no