Foto: Fernando Ugarte
Du er her: Hovedside - Nyheter
«2 AV 2» i Kunstnerhuset på Sortland

Torsdag 14.07 kl. 18.00 åpner utstillingen «2 AV 2» av Sara Elstad Rehnlund på kunstnerhuset på Sortland. Utstillingen er andre og siste del av utstillingsserien som hun viser i Vesterålen i sommer. Det er fortsatt mulig å få med seg første del som står på Bø Museum fram til 14. august. Begge utstillingene er støttet av Kultursamarbeidet i Vesterålen gjennom Tilbakestrøm.


12.7.2011 - Pressemelding


Første separatutstilling
 
Rehnlund er utdannet ved Nordland kunst- og filmskole og Kunstakademiet i Trondheim. Hun har blant annet stilt ut på på Nordnorsk kultursenter i Bodø, på by:Larm festivalen og på galleriet One-Night-Only i Oslo. Hun har to ganger tidligere stilt ut i Vesterålen, men dette er hennes første separatutstilling.

Miljø å gå inn i
«1 AV 2» på Bø Museum er en intim utstilling med 9 blyanttegninger hvor interiøret på museet danner en ramme rundt bildene. På Sortland vil hun ta i bruk begge gallerirommene der tegningene alene utgjør et miljø publikum kan gå inn i . Her kan man også se nye eksperimenteringer med store formater, og man kan bla i Rehnlunds eget tegne-arkiv.

Poesi og ekthet
Tematikken til de to utstillingene har mye til felles. Arbeidene har ofte menneskekroppen som motiv i letingen etter noe poetisk og ekte. Publikum kan selv spinne videre på de antydningene og situasjonene hun skisserer opp. I Rehnlunds tegninger er menneskene i et univers hvor naturen lurer i bakgrunnen, og truer med å ta over. Her kan det kjente virke ukjent og det ukjente virke kjent. Tegningene har særegent, personlig uttrykk med anstrøk av både humor og melankoli.

Les mer om Sara Elstad Rehnlund og arbeidene hennes Klikk her

Utstillingen er en salgsutstilling og står til 17.Juli. Den er åpen hver dag fra 11-17.

Velkommen!
 
Søk: Søk kun i overskrift

 
 
 
Søk:
Søk kun i overskrift


 
 
Postboks 243, Kjøpmannsgt. 2, 8401 Sortland, Telefon 76 11 15 00
Headerfoto: Fernando Ugarte • 2002-2019 © Systems by NorNet.no