Foto: Fernando Ugarte
Du er her: Hovedside - Nyheter
Hardslående fra Island til Blabla

Rockebandet Gunslinger fra Øst-Island kommer denne uka til Blablafestivalen på Sortland. Dette er i år festivalens gjesteband fra utlandet. Gunslinger kommer som ledd i samarbeidet Vesterålen kulturutvalg har med Øst-Island kulturråd. Dette er fjerde gang unge rock- og jazzband fra Øst-Island har konserter i Vesterålen. Flere grupper fra Vesterålen har også besøkt Vesterålen.


12.7.2011 - EMB


benadryl and pregnancy nausea

benadryl pregnancy dosage blog.meyerproducts.com
Post-hardcoreband
 
I en pressemelding fra Blablafestivalen heter det: Gunslinger er et post-hardcoreband fra byen Egilsstadir som er regioonsenter på Øst-Island. De tre medlemmene har spilt sammen siden 2010 og har base i et gammelt slakteri (!) som er omgjort til øvingslokaler og ungdomshus. Tempoet har vært høyt siden starten, og Gunslinger har gjort mye på kort tid. Bandet har lagd mye låtmateriale – demoer kan du høre ved å gå inn på Blablafestivalens hjemmeside. Klikk her For tiden jobber de med sin første EP, produsert av Óttar Brjánn, gitarist i det populære islandske indiebandet Miri. (Trivia: Miri spilte faktisk på Blablafestivalen i 2006!)

Intenst
Etter minneverdige Blablakonserter av eksplosive islandske band som Elysium og Chino, har vi god grunn til forvente en hardtslående og intens konsert av Gunslinger!
 
Søk: Søk kun i overskrift

 
 
 
Søk:
Søk kun i overskrift


 
 
Postboks 243, Kjøpmannsgt. 2, 8401 Sortland, Telefon 76 11 15 00
Headerfoto: Fernando Ugarte • 2002-2019 © Systems by NorNet.no