Foto: Fernando Ugarte
Du er her: Hovedside - Nyheter
Fotoutstilling med Anett Holmvik

Fotokunstner Anett Holmvik stilte ut under Bjørnskinn 2011 sist helg. Dette er en festival som arrangeres for første gang. Hun kommer fra Åse i Andøy og fikk lyst til å lage en utstilling knyttet til Bjørnskinn. Hun har ønsket å knytte bildene til stedene vi kommer fra og vise hvordan stedet kan skape splittede følelser.


2.8.2011 - EMB


Splittede følelser
Utstillingen ble vist i bygdehuset der de fleste arrangementene gikk av stabelen. Fotografiene er tatt under opphold i bygda og handler om stedene vi kommer fra og hvordan stedet skaper splittede førlser hos mange. Når vi er der vil vi reise igjen, når vi har reist vil vi tilbake. Bildene forsøkte å fange kontraster: Forventning og skuffelse, muligheter og begrensninger, glede og sorg.

Utstillingen til Stokmarknes
Anett er utdannet eksponeringsdesigner ved Westerdals Scool of Communication og studerer nå ved Oslo Fotokunstskole. Hun har tidligere gått på Hadsel vgs, Medier og kommunikasjon. Utstillingen vises til høsten i Ungdommens mediehus på Stokmarknes i samarbeid med skolen og linja hun gikk på.

Utstillingen er støttet av Kultursamarbeidet i Vesterålen gjennom Tilbakestrøm.
 
Søk: Søk kun i overskrift

 
 
 
Søk:
Søk kun i overskrift


 
 
Postboks 243, Kjøpmannsgt. 2, 8401 Sortland, Telefon 76 11 15 00
Headerfoto: Fernando Ugarte • 2002-2019 © Systems by NorNet.no