Foto: Fernando Ugarte
Du er her: Hovedside - Nyheter
Tittel: Discomeduse
Ingrid Larssen stiller ut i Drammen

Onsdag 24. august kl. 19.00 åpner utstilling med smykkekunstner Ingrid Larssen i Kunstnersenteret i Buskerud, Drammen. Utstillingen har hun kalt PELAGIAL - Objekter. Den er åpen til 18. september. Klik her. Se ingrids hjemmeside. Klikk her.


22.8.2011 - Pressemelding


antidepressants and alcohol abuse

antidepressants and alcohol overdose
Vi har mottatt føgende pressemelding: - PELAGIAL - det frie vannspeil. Dragningen mot havet er fylt av motsetninger, noe som gjør at vi stadig kan fylles med undring, beundring og respekt. Hvorfor er noe så intimt, vennlig og velkjent samtidig så uvennlig og ukjent? På gamle kart var det tegnet inn store havuhyrer, voldsomme strømmer, skipsforlis, mennesker som forsvant, draugen og storbåra.

"Havet bærer på en magi som tiltrekker meg, en forførende kraft" uttaler kunsthåndverker Ingrid Larssen. Objektene står som "sjøanemoner på havbunnen" eller "svever fritt i havstrømmene". For å skape det skjøre, vektløse og gjennomsiktige uttrykket, bruker hun teknikken vaffelsøm på silkeorganza. Teknikken gir objektene en fleksibilitet som hun utnytter ved å vri og vrenge på arbeidet for å få det ønskede uttrykket. Gjennom trange åpninger kan betrakter se inn i objektene. Der er det flere rom, små skjulesteder, skapt av vaffelsømmen. Ingrid Larssen er utdannet i Oslo og Amsterdam. Til daglig bor og arbeider hun på Stokmarknes i Vesterålen.

ÅPNINGSTIDER: Tirsdag - Fredag: 11-15 Lørdag - Søndag: 11-16
 
Søk: Søk kun i overskrift

 
 
 
Søk:
Søk kun i overskrift


 
 
Postboks 243, Kjøpmannsgt. 2, 8401 Sortland, Telefon 76 11 15 00
Headerfoto: Fernando Ugarte • 2002-2019 © Systems by NorNet.no