Foto: Fernando Ugarte
Du er her: Hovedside - Nyheter
Ny daglig leder for Kultursamarbeidet

Vibeke Suhr (41) har tiltrådt stillingen som daglig leder for Kultursamarbeidet i Vesterålen. Hun gleder seg til å komme skikkelig igang og møte de mange kreative kulturfolkene i Vesterålen.


3.10.2011


Suhr er opprinnelig fra Alta og har jobbet med idrett i Finnmark, Troms, Sør Afrika og nå sist som fritidsleder i Sortland kommune i 12 år. Som fritidsleder har hun hatt ansvar for idrett, friluftsliv og ungdomsklubb. Suhr har cand.mag. i idrett og kultur, og har nylig fullført en mastergrad i strategi og ledelse (MBA). Hennes fritidsinteresser er sykling og fjellturer. I tillegg er hun frivillige engasjert i velforeningen Bjørklundparkens venner, som holder på å bygge et stort nærmiljøanlegg på Sortland. Suhr er gift og har to døtre på 2 og 5 år.

Suhr sier hun gleder seg til å komme skikkelig i gang med jobben, og at dette blir veldig spennende og utfordrende. Spesielt ser hun fram til å bli kjent med kulturlivet i de kommunene som hun ikke kjenner så godt. Dessuten gleder hun seg til å møte alle de flinke og kreative kulturfolkene som finnes i Vesterålen, både de profesjonelle, politikere, frivillige og administratorer. Hun synes også det er spennende at hun nå får lov til å jobbe med andre deler av kulturfeltet enn det hun har jobbet med de siste årene. Suhr sier at hennes viktigste oppgave den første tiden vil være å bli kjent med kulturlivet i regionen og de eksisterende regionale prosjektene.
 
Søk: Søk kun i overskrift

 
 
 
Søk:
Søk kun i overskrift


 
 
Postboks 243, Kjøpmannsgt. 2, 8401 Sortland, Telefon 76 11 15 00
Headerfoto: Fernando Ugarte • 2002-2019 © Systems by NorNet.no