Foto: Fernando Ugarte
Du er her: Hovedside - Nyheter
Elever ved musikklinja forbereder filmfesten i lag med tilbakestrømmer Frid Halmøy
Forberedelser til filmfesten under Laterna Magica
Laterna Magica nærmer seg, og for mange er festivalens høydepunkt filmfesten. På filmfesten vises vinnerfilmene og klipp fra de innsendte filmene. Det hele vil bli satt sammen i et sceneshow regissert av tilbakestrømmer Frid Halmøy. Frid har teaterutdanning fra Norge, Danmark og Australia, og jobber i dag som frilanser med base i Oslo.


15.11.2011 - VS


Frid samarbeider med Sortland videregående skole, musikklinja, som bekler rollene som konferansierer og salongorkester under filmfesten. 13 elever er involvert i sceneshowet, og nylig var Frid på Sortland for å gjennomføre workshop med elevene.

Filmfesten under årets Laterna Magica feirer 20 år. I år er tema «Retro» og i denne sammenheng inviteres det til en stilfull og elegant opplevelse i Sortland kino. Filmpriser deles ut blant dress, fjær, pels og musikalske tilbakeblikk som blant annet «En herre med bart», «Goldfinger» og «Think». Kanskje dukker det opp en overraskelse eller to. Velkommen!

Regissør Frid Halmøy oppfordrer publikum til å bruke denne gyldne muligheten til å kle seg ekstra opp for å feire 20 år med Laterna Magica. Frem med pelsen og finstasen!
 
  Frid Halmøy. Foto: Marit T. Lindqvist
 
Søk: Søk kun i overskrift

 
 
 
Søk:
Søk kun i overskrift


 
 
Postboks 243, Kjøpmannsgt. 2, 8401 Sortland, Telefon 76 11 15 00
Headerfoto: Fernando Ugarte • 2002-2019 © Systems by NorNet.no