Foto: Fernando Ugarte
Du er her: Hovedside - Nyheter
Hvordan jobbe med kultur i utkanten?


I 25 år har bokbussen i Vesterålen vært på veien for å bringe bøker ut til lånerne på de minste plassene i regionen vår. Bibliotekarene og sjåførene i bokbussen gjør sitt ytterste for å gi biblioteksørvis til personer som bor et stykke unna biblioteket. Vi har 108 faste stoppesteder og om lag 4 000 bøker, tidsskrifter og lydbøker for barn og voksne.


21.11.2011 - VS


cialis generico online italia consegna veloce

tadalafil generico 5 mg prezzo pasqualegiustiniani.it
Bokbussen i Vesterålen er for mange et svært viktig kulturtilbud i ytterdistriktene. Bussen går i fireukers rute og ønskes særlig velkommen av de som ikke har så lett for å komme seg til hovedbiblioteket i kommunen. Der hvor det ikke er noe skolebibliotek er skoleelevene særlig aktive brukere av bokbussen Gulliver, som stopper regelmessig utenfor barne- og ungdomsskolene i Vesterålskommunene.

I 1990 ble bokbussen i Vesterålen kåret til ’Årets bibliotek’. I år er tjenesten 25 år, og vi jubilerer med å arrangere et seminar som skal gi oss ideer og påfyll til hvordan vi kan seile videre med bokbussen de neste 25 årene. Seminaret er 25.november, på Sortland bibliotek. Invitasjon til seminar

Vi som jobber med bokbussen ønsker også å være i dialog med aktive brukere og potensielle brukere der ute, og mottar gjerne innspill på hvordan bokbussen kan bli enda bedre. I forbindelse med jubileet kommer bokbussen på Fjesboka. Gjennom den skal det bli enda enklere å nå oss med innspill og bokbestillinger, og finne ut hvor vi er til enhver tid.

Mer fakta og informasjon kan fås ved å henvende seg til sjefen for bokbussen i Vesterålen Ellen Marie Hansteensen. Epost: ellen.marie@bo.kommune.no, mobil
480 96 992, kontor 76 13 53 97
 
Søk: Søk kun i overskrift

 
 
 
Søk:
Søk kun i overskrift


 
 
Postboks 243, Kjøpmannsgt. 2, 8401 Sortland, Telefon 76 11 15 00
Headerfoto: Fernando Ugarte • 2002-2019 © Systems by NorNet.no