Foto: Fernando Ugarte
Du er her: Hovedside - Nyheter
Iselin K. Gundersen
Tildeling av prosjektstøtte Tilbakestrøm

Kultursamarbeidet mottok 9 søknader om prosjektstøtte fra Tilbakestrømmere ved søknadsfrist 1. april. En faggruppe har vurdert søknadene, og har valgt å støtte prosjektene til Iselin Kaste Gundersen, Berit Hella Lindberg, Trude-Sofie Olavsrud Anthonsen og Anne Margrethe Albertsen.


20.4.2012 - VS


 
  Trude-Sofie O. Anthosen
Iselin Kaste Gundersen bor i Oslo hvor hun jobber frilans som fiolinist. Sammen med kollega Åslaug Hegstad kommer hun til Vesterålen med en forestilling som kretser rundt Knut Hamsun. De ønsker å lage en forestilling som ser på Hamsun diktning fra deres perspektiv som musikere. De planlegger å ha forestilling på Jennestad og Melbu. Prosjektet fikk tildelt kr 10.000.

Trude-Sofie Olavsrud Anthonsen bor i Oslo hvor hun jobber som skuespiller. Sammen med kollega Lea Hjorth kommer hun til Vesterålen med enventyrforestillinga "Asbjørnsen og Moe, og no". Tilbakestrømmer Ingeborg Olavsrud Anthonsen vil spille inn musikk til forestillingen. De vil markere Asbjørnsen og Mo som ble født for 200 år siden, med en eventyrforestilling der de spiller et utvalg av deres samlede folkeeventyr. De planlegger å kommer til alle kommunene i Vesterålen. Prosjektet fikk tildelt kr 10.000.

Fløytisten Berit Hella Lindberg er i ferd med å fullføre sin master i utøving ved Norges Musikkhøgskole i Oslo. Hun kommer til Vesterålen med sin akkompagnatør Trond Schau for å spille sin masterkonsert på Sortland og i Nyksund. Prosjektet fikk tildelt kr 10.000.

 
  Anne Margrethe Albertsen
Anne Margrethe Albertsen er utdannet dramapedagog og har gått forfatterskole utenfor Stockholm. Hun har nå base i Stockholm og Sigerfjord. Sammen med hjemvendt tilbakestrømmer Gard L. Michalsen og tilbakestrømmer Ingvild Østgård skal de utgi en antologi med litterære bidrag fra unge vesterålinger. Et bokbad under Bjørnskinnfestivalen og på Sortland skal presentere antologien. Prosjektet fikk tildelt kr 20.000.
 
Søk: Søk kun i overskrift

 
 
 
Søk:
Søk kun i overskrift


 
 
Postboks 243, Kjøpmannsgt. 2, 8401 Sortland, Telefon 76 11 15 00
Headerfoto: Fernando Ugarte • 2002-2019 © Systems by NorNet.no