Foto: Fernando Ugarte
Du er her: Hovedside - Nyheter
Bergen Unge Strykekvartett med Tilbakestrømmer Oda H. Dyrnes har konsert i Lofoten og Vesterålen

Bergen Unge Strykekvartett består av 4 musikere, deriblandt Tilbakestrømmer Oda H. Dyrnes fra Sortland. Det blir konsert i "Huset" på Nusfjord Brygge søndag 17. juni kl 14, i Nyksund kapell mandag 18. juni kl 19 og i Sortland kirke tirsdag 19. juni kl 19.30


13.6.2012 - VS


mixing adderall and weed

mixing weed and adderall click here
Kvartetten har satt sammen to forskjellige programmer for turnéen. Under konsertene i Nusfjord og på Sortland spiller de et nordisk program, bestående av de vakre melodiene Norsk og Det første Møde av Edvard Grieg, Impromptu av Jean Sibelius og avslutter med Carl Nielsens energiske strykekvartett nr 2 i f-moll op. 5. I Nyksund fremfører de i tillegg til Norsk og Det første Møde av Grieg og Impromptu av Sibelius, 1. sats fra jakt-kvartetten til W. A. Mozart og Franz Schubert strykekvartett nr. 7 i D-dur, et vakkert, lekende og lett tilgjengelig program.

Bergen Unge strykekvartett et ungt og fremadstormende ensemble i norsk strykermiljø, og består av Oda Mathilde Holstad Dyrnes fra Sortland, Theodor Thornhill, Maria Eikefet og Ingrid Rugesæter Eriksen fra Bergensområdet. Alle fire medlemmene studerer ved Norges Musikkhøgskole i Oslo. Av lærere de har fått undervisning av kan navn som Are Sandbakken, Lars Anders Tomter, Wolfgang Plagge, Jens Harald Bratlie og Bjørn Kruse nevnes.

Kvartettens spill blir betegnet som energisk og velformet. De er opptatt av å utvikle formidlingsformen, og har et ønske om å møte mange publikumsgrupper. Konsertene er støttet av Tilbakestrøm, Sortland Kommune, Den Kulturelle Spaserstokken og Frifond."
 
Søk: Søk kun i overskrift

 
 
 
Søk:
Søk kun i overskrift


 
 
Postboks 243, Kjøpmannsgt. 2, 8401 Sortland, Telefon 76 11 15 00
Headerfoto: Fernando Ugarte • 2002-2019 © Systems by NorNet.no