Foto: Fernando Ugarte
Du er her: Hovedside - Nyheter
Anne-Margrethe Albertsen. Foto: Julia Wagner
Vesterålens litterære fremtid presentert av tilbakestrømmer Anne-Margrethe Albertsen

Tilbakestrømmer Anne-Margrethe Albertsen fra Sortland presenterer sitt bokprosjekt på Bjørnskinn og Sortland. Antologien «Paradis» er tekster av lokale forfattere, og med Anne-Margrethe som redaktør. Tilbakestrømmer Ingvild Østgård fra Hadsel har vært grafisk designer for boka.


24.7.2012 - VS


paroxetine 20

paroxetine mylan
 
Hvordan ser den ut? Les «Paradis- antologi» så får du kanskje svar på det. Fredag og mandag blir det lansering og bokbad i på Bjørnskinn og Sortland.

Dette har vært verdens beste jobb, sier redaktør Anne-Margrethe Albertsen som oppfordrer alle til å komme på lanseringen. Her kan du få høre mer om hvordan boken ble til, samt høre noen av forfatterne lese opp tekstene sine. Siden denne boka er finansiert av Vesterålen regionråd gjennom Tilbakestrøm og Frifond, kan man også få et eksemplar gratis.

Ti lokale forfattere deltar:
Silje Skog Pedersen, Tone Malina Brustad, Jørgen A. Ulriksen, Sara Leandrosa, Gerhard Flaaten, Ida Eilevstøl Knutsen, Britt-Ellen Berntsen, Sylvi Christin Nilsen, Thomas-Nicolai Gjerpen Hansen og Kim Holte.

Flere av navnene er allerede kjente i skrivekurs- sammenhenger fra regionen, men ikke alle. Det var et viktig poeng for meg at det skulle være en bredde i boken, både når det gjelder alder og sjanger, sier Anne-Margrethe. Og hun er veldig fornøyd. Både omslaget og innholdet er noe jeg er stolt av. Det er grafisk designer Ingvild Østgård fra Hadsel som har laget omslaget. Samarbeidet med henne har vært spesielt givende. Det er spennende å «finne» kollegaer som deler geografisk utgangspunkt.
 
  Ingvild Østgård


Når det gjelder innholdet i boken vil hun ikke røpe så mye. Du får lese selv.
Jeg håper at dette blir en bok som vesterålinger får en litterær oppvåkning av, sier hun. Kanskje inspirerer det flere unge til å skrive mer.

Lansering av antologien Paradis vil finne sted på Bjørnskinn2012 fredag 27. juli, og det blir dessuten et eget bokbad i Sortland på Miscela mandag 30. juli.
 
Søk: Søk kun i overskrift

 
 
 
Søk:
Søk kun i overskrift


 
 
Postboks 243, Kjøpmannsgt. 2, 8401 Sortland, Telefon 76 11 15 00
Headerfoto: Fernando Ugarte • 2002-2019 © Systems by NorNet.no