Foto: Fernando Ugarte
Du er her: Hovedside - Nyheter
Tilbakestrømmer Iselin K. Gundersen til Vesterålen

Fiolinist Iselin Kaste Gundersen kommer til Vesterålen med konserten «Det synger i meg en tone». Med seg har hun musikerkollega, pianist Åslaug Hegstad. De har latt seg inspirere av diktingen til Knut Hamsun og laget en konsertforestilling med utgangspunkt i tekster om musikken, naturen og kjærligheten.


3.8.2012


 
  Iselin Kaste Gundersen
Foto: Ove Aalo
Fiolinist Iselin Kaste Gundersen og pianist Åslaug Hegstad har latt seg inspirere av diktningen til Knut Hamsun og har laget en konsertforestilling med utgangspunkt i tekster om musikken, naturen og kjærligheten.

Iselin har vokst opp på Sortland og vært elev av Helene Gihle Hilde. Hun har senere studert ved Norges Musikkhøgskole og jobber nå som frilans musiker i Oslo. Åslaug har studert ved Universtität für Musik und darstellende Kunst i Wien og ved Norges Musikkhøgskole og det var der det musikalske samarbeidet mellom de to startet.
 
  Åslaug Hegstad
Foto: Christina Betten
Konsertforestillingen inneholder både høytlesning og musikk. Komponistene som er representert i konserten har alle en tilknytning til Hamsun og musikken gjenspeiler innholdet i tekstene. Det blir vakker og stemningsfull musikk skrevet av David Monrad-Johansen, Christian Sinding, Jean Sibelius, Johan Kvandal, Johannes Haarklou og Andreas Haarklou. Konsertforestillingen er svært variert og publikumsvennlig og varer omtrent en time.

Konserten har fått støtte fra Tilbakestrøm og vil fremføres i Borge kirke i Lofoten 14. august, på Melbu Hovedgård 15. august, på Galleri Jennestad 16. august og på Hamsunsenteret på Hamarøy 18. august.
 
Søk: Søk kun i overskrift

 
 
 
Søk:
Søk kun i overskrift


 
 
Postboks 243, Kjøpmannsgt. 2, 8401 Sortland, Telefon 76 11 15 00
Headerfoto: Fernando Ugarte • 2002-2019 © Systems by NorNet.no