Foto: Fernando Ugarte
Du er her: Hovedside - Nyheter
Foto: MargBok v/Yngve Olsen Sæbe
Oppstart av skriveverksted for ungdom

I vår måtte vi utsette det planlagte skriveverkstedet på grunn av for få påmeldte. Vi håper at vi denne gangen når de ungdommene som liker å skrive. Kultursamarbeidet i Vesterålen inviterer til 3 skriveverksted for ungdom 14-18 år.


15.8.2012 - VS


ventolin over the counter uk

ventolin
Gjennom skriveprosjekt som «Skrift på blå bunn» og «Slipp teksten løs» har vi tidligere inspirert ungdom i Vesterålen til å skrive. Nå invitere vi dagens ungdom til å skrive.

Skrivelyst ledes av forfatter Morten Wintervold fra Tromsø. Han har bl.a. utgitt flere diktsamlinger og undervist på forfatterstudiet ved Universitetet i Tromsø. Nå kommer han til Vesterålen for å inspirere ungdom til å skrive. Vi arrangerer 3 verksteder i perioden september til november. Mellom verkstedene har man mulighet til å levere tekster til forfatteren, som vil gi tilbakemelding på arbeidet.

Vi starter opp lørdag 1. september kl 11.00-17.00 på Sortland bibliotek. De andre verkstedene blir lørdag 20. oktober og 3. november.

Kursavgift kr 200,- for alle verkstedene (kr 150,- for de med kulturkort). Kursavgiften inkluderer servering på verkstedene.

Påmelding til kulsam@vestreg.no innen 28. august
 
Søk: Søk kun i overskrift

 
 
 
Søk:
Søk kun i overskrift


 
 
Postboks 243, Kjøpmannsgt. 2, 8401 Sortland, Telefon 76 11 15 00
Headerfoto: Fernando Ugarte • 2002-2019 © Systems by NorNet.no