Foto: Fernando Ugarte
Du er her: Hovedside - Nyheter
Friluftsrådets leder Bård Meløe (t.v. på bildet) besøkte i vår Øst-Island. Han inviterte en ungdomsgruppe til årets Bas Camp. Flere av de han møtte (bildet) kommer til Vesterålen. Foto: Ingibjörg Ólafsdóttir
Islandske ungdommer til Base Camp

Torsdag kommer en gruppe på seks ungdommer fra Øst-Island til Vesterålen. De er invitert av Vesterålen friluftsråd til å delta på Base Camp 2012 som gjennomføres på Skogsøya til helga. Gruppa reiser sammen med idretts- og ungdomsleder Gudmundur Halldórsson fra Fjardabyggd kommune. Dette er andre gang en gruppe fra kommunen deltar på Base Camp.


3.9.2012 - EMB


Undomsråd
De seks unge er representanter ungdomsrådene ved forskjellige skoler i kommunen. Øksnes er vertskommune for gruppa. Torsdag og fredag skal de blant annet besøke Nyksund og se idrettsanleggene og skolene i kommunen.

Mye action
Fredag ettermiddag er det båt over til Skogsøya og Base Camp. Her møter jeg de og blir sammen med de hele helga. Her får de en actionfylt friluftshelg med bl.a. bueskyting, leirdueskyting, sea rafting, tubekjøring, bruskasseklatring, rapellering og fjellklatring og masse sosial omgang med norske ungdommer.

Vesterålsungdom til Øst-Island?
Besøket er resultat av kontakten som Vesterålen kulturutvalg har etablert med Øst-Island. Avtalene ble gjort da leder for friluftsrådet Bård Meløe besøkte Øst-Island i vår. Planen er at en ungdomsgruppe fra Vesterålen skal besøke Øst-Island på et lignende arrangement neste år.
 
Søk: Søk kun i overskrift

 
 
 
Søk:
Søk kun i overskrift


 
 
Postboks 243, Kjøpmannsgt. 2, 8401 Sortland, Telefon 76 11 15 00
Headerfoto: Fernando Ugarte • 2002-2019 © Systems by NorNet.no