Foto: Fernando Ugarte
Du er her: Hovedside - Nyheter
Et eksempel på kulturhistorie i et reiselivsperspektiv. Jarle Meløy forteller gjester fra Island om Nyksund. Foto: Kulsam
Kunst og kultur i et reiselivsperspektiv

Kultursamarbeidet og RKK inviterer til seminaret kunst og kultur i et reiselivsperspektiv. Seminaret en den 23. oktober på Melbu. Målgruppa for seminaret er Kunst- og kulturstrømkomiteene, reiselivsbedrifter, kunstnerer, ansatte i kultur/næring/reiseliv og andre aktører.


12.10.2012 - VS


Gjennom prosjektet tusenårsmarkeringen, senere Kulturløft Golfstrømmen og nå Kunst- og kulturstrøm, har Kultursamarbeidet i Vesterålen jobbet med mange kunst- og kulturprosjekter. Vi vil spesielt nevne utsmykking av trafostasjoner, RÆK prosjektene og brosjyren Kunst i Vesterålen - en presentasjon av kunstattraksjoner. Hvordan kan dette og annen kunst og kultur brukes i reiselivssammenheng? Flere velger Vesterålen som reisemål, og vi har nye og eksisterende aktører i reiselivsbransjen, som har som mål å gjøre Vesterålen mer attraktiv. Vi nevner mulighet i chartermarkedet, kurs- og konferansemarkedet og cruisemarkedet. Nye muligheter ligger også i at sesongen nå er utvidet. Noe som gir Vesterålen mulighet til å tilby vinteropplevelser.

Med dette seminaret ønsker vi å inspirere og komme med innspill til hvordan man kan fremme kunst og kultur i et reiselivsperspektiv i Vesterålen. Seminaret starter på Melbu med forelesninger om tema, og deretter vil det bli en guidet tur rundt Hadseløya. Turen inneholder bl.a. kunst- og kulturopplevelser, matopplevelser og naturopplevelser.


Praktisk informasjon:

Oppmøte: samfunnshuset, Melbu
Tid: tirsdag 23. oktober kl 13-18
Kr 800,- inkludert kaffe/te/mat m.m.
(gratis for medlemmer av kunst- og kulturstrømkomiteene)
Påmeldingsfrist: 19. oktober

Mer info og påmelding her


 
Søk: Søk kun i overskrift

 
 
 
Søk:
Søk kun i overskrift


 
 
Postboks 243, Kjøpmannsgt. 2, 8401 Sortland, Telefon 76 11 15 00
Headerfoto: Fernando Ugarte • 2002-2019 © Systems by NorNet.no