Foto: Fernando Ugarte
Du er her: Hovedside - Nyheter
Foto: Hilde Jørgensen, Bladet Vesterålen
Film i friluft!
Laterna Magica, i samarbeid med Vesterålen friluftsråd og Bjørklundparkens venner arrangerte "Film i frilft" for første gang i Bjørklundparken på Sortland lørdag 24.november. Hele 80 barn og voksne møtte opp og bidro til at arrangementet ble en suksess.


29.11.2012


Bjørklundparkens venner sto for bålkos og servering av pølser i brød og saft under arrangementet. I tillegg var det laget en ”Tur-rebus” i område som barna kunne bryne seg på. Her var det naturligvis lagt inn filmspørsmål på noen av postene.

Vesterålen friluftsråd viste filmen Snømannen på storskjerm. Filmvisningen var rigget til ute foran parkens Amfi. Oppholdsvær og en vakker lysende måne over filmlerretet skapte en magisk atmosfære under filmen.

Filmen og musikken passet godt inn i parken. Filmmusikken "Walking in the air" er kanskje mest kjent, bl.a fra julealbumet til Kurt Nilsen, men filmen var ofte å se på tv rundt juletider tidlig på 80-tallet. Den fikk garantert lokket frem julestemningen til foreldre som var barn på den tiden. Filmen har vunnet mange priser og ble nominert til Oscar i 1982.

Bjørklundparkens venner fikk under arrangementet overrakt en gave fra dagsenteret på Sortland. De har i ukevis strikket og tovet sitteunderlag som parken nå kan nytte godt av under arrangementer fremover.
 
  Foto: Hilde Jørgensen, Bladet Vesterålen


Her overrakt av Elin Hansen til Sigurd Jacobsen i Bjørklundparkens venner.

Film i friluft ble en suksess og flere var raske med å fremme ønske om at dette måtte bli en årlig tradisjon. Det er klart!

Foto: Bilder lånt av Hilde Jørgensen journalist i Bladet Vesterålen
 
Søk: Søk kun i overskrift

 
 
 
Søk:
Søk kun i overskrift


 
 
Postboks 243, Kjøpmannsgt. 2, 8401 Sortland, Telefon 76 11 15 00
Headerfoto: Fernando Ugarte • 2002-2019 © Systems by NorNet.no