Foto: Fernando Ugarte
Du er her: Hovedside - Nyheter
«Anemone» er glasskunst fra Blås idé. Foto: Torill Strøm
Lansering av Kunst i Vesterålen 2013

Kunst i Vesterålen 2013 lanseres fredag 7. juni kl. 12.00 på Blås Idé i Øksnes kommune. Blås Idé drives av glassblåserne Hilde Skjønberg Hansen og Robert Tangrang.


4.6.2013 - VS


Brosjyren Kunst i Vesterålen ble utgitt for første gang for 10 år siden. Siden starten har brosjyren utviklet seg, både i forhold til antall attraksjoner og innhold. Også i år har vi gjort noen forandringer. Hensikten har vært å få fram Vesterålskunstnerne, samtidig som publikum skal få en oversikt over attraksjonene pr. kommune.

Hilde Skjønberg Hansen og Robert Tangrang er to av kunstnerne som er presentert i Kunst i Vesterålen 2013. Forsiden i år er et bilde av et av deres produkter. En komité har plukket ut forsidebilde og bilde på side 3 blant de innsendte bildene fra Vesterålskunstnerne. Årets brosjyre inneholder 60 kunstattraksjoner.

Kunst i Vesterålen som utgis årlig, har to formål. Den skal markedsføre profesjonelle kunstnere bosatt i regionen, og gi tilreisende og fastboende kunstinteresserte oversikt over hvor de kan oppleve kunst. Mange av kunstattraksjonene finnes i det offentlige rom, slik som utsmykkede trafokiosker, Skulpturlandskap Nordland og RÆK-installasjonene.

Les brosjyren her
 
Søk: Søk kun i overskrift

 
 
 
Søk:
Søk kun i overskrift


 
 
Postboks 243, Kjøpmannsgt. 2, 8401 Sortland, Telefon 76 11 15 00
Headerfoto: Fernando Ugarte • 2002-2019 © Systems by NorNet.no