Foto: Fernando Ugarte
Du er her: Hovedside - Nyheter
Viggo Valle - en av foreleserne på seminaret. Foto: NRK
Jubileumsseminar 29. november

29. november arrangerer Kultursamarbeidet i Vesterålen, i samarbeid med RKK, seminaret «Røtter, vinger og ny oppdrift». Seminaret markerer at det er 30 år siden Kultursamarbeidet ble etablert, samtidig som vi ønsker å se kultur i et framtidsperspektiv. En av foreleserne er Viggo Valle, programleder i P1 Pluss. NRK sin nye radiokanal. Påmelding: Klikk her Last opp invitasjon og program: Klikk her


20.11.2013 - VS


De unge og den nye eldregenerasjonen
Vi har valgt to hovedtema som er de unge og den nye eldregenerasjonen. For å snakke om de unges kulturkonsum i en digital tid, har vi fått Anne-Britt Gran. Hun er professor ved Handelshøgskolen BI (Oslo), der hun er fag leder for bachelorprogrammet Kultur og ledelse. For å snakke om den nye eldregenerasjonen og deres rolle som konsumenter og bidragsytere i kulturlivet, har vi fått Viggo Valle. Han er programleder i P1 Pluss, NRK sin nye radiokanal.

Politiske refleksjoner
 
  Kulturutvalgets leder, Jonni H. Solsvik.
I tillegg til de eksterne foreleserne vil vi også bruke foredragsholdere fra Vesterålen. Leder av Vesterålen kulturutvalg, ordfører Jonni Solsvik, innleder om seminarets hovedtema: Røtter, vinger og ny oppdrift.

Kultur og næring
Banksjef Torgeir Larsen i Sparebank1 Nord-Norge har som tema: Kultur som næring - trender og muligheter. Som alltid vil vi ha kulturinnslag, Det blir innslag fra det lokale kulturlivet og fra Island!

Motstrøms
Seminaret avsluttes med jubileumsforestillingen MOTSTRØMS i Sortland kino. Forestillingen er laget av tilbakestrømmere, hjemvendte tilbakestrømmere og unge kulturarbeidere i Vesterålen. Regissør er Sceneinstruktøren i Vesterålen. Alt tyder på at dette blir en svært spennende forestilling. Mer om forestillingen 
Søk: Søk kun i overskrift

 
 
 
Søk:
Søk kun i overskrift


 
 
Postboks 243, Kjøpmannsgt. 2, 8401 Sortland, Telefon 76 11 15 00
Headerfoto: Fernando Ugarte • 2002-2019 © Systems by NorNet.no