Foto: Fernando Ugarte
Du er her: Hovedside - Nyheter
Kort etter ankomst møtte Karna og Viktor personer som kunne hjelpe dem med å komme i kontakt med lokalsamfunnet. Fra venstre foran Jørn Aune, Tone Raabye, Karna Sigurdardóttir, Viktor Sebastian, bak Bent Aune, Marit S. Nordheim, Irene Adolfsen og Svein Spjelkavik. Foto: Kulsam
Karna og Viktor i gang

Karna Sigurdardóttir og Viktor Sebastian fra Øst-Island er i gang med sitt web-prosjekt, The Curious Case of Andenes. De kom sist mandag og har Kiilgården som base fram til den 9. desember. Søndag den 8. på kvelden blir det visning i Kiilgården med eksempler på det de har laget, men allerede nå har de lagt ut bilder som er verdt å ta en titt på! Klikk her


26.11.2013 - emb


Billeduttrykk
Karna og Viktor driver firmaet Glamour Etc. De arbeider til daglig med kreativ dokumentarfilm, fotografiske essays og ulike billeduttrykk. De er spesielt opptatt av mennesker som får ting til å skje i hverdagen.

På leting etter poesien
The Curious Case of Andenes er del av et større prosjekt. Karna forteller at de samler fortellinger, bilder og gjør korte filmopptak med mennesker som bor i nærheten av polarsirkelen. Første del av prosjektet, som er lagt ut på nettet, er fra den lille byen Vopnafjord nordøst på Island. Se nettsiden De er opptatt av små hendelser og vanlige folk. De ønsker å finne poesien i hverdagen.

Vertskap og kontakter
Det er etablert en vertskapsgruppe for Karna og Viktor. Den består av billedkunstner Bent Aune, Irene Adolfsen fra stiftelsen Kiilgården og Marit S. Norheim fra kommunen. I tillegg Er Jørn Aune og Svein Spjelkavik sentrale kontaktpersoner. Alle bidrar med kunnskap om lokalsamfunnet og kontakt til folk lokalt.
 
Søk: Søk kun i overskrift

 
 
 
Søk:
Søk kun i overskrift


 
 
Postboks 243, Kjøpmannsgt. 2, 8401 Sortland, Telefon 76 11 15 00
Headerfoto: Fernando Ugarte • 2002-2019 © Systems by NorNet.no