Foto: Fernando Ugarte
Du er her: Hovedside - Nyheter
Kursert skal i følge eret nesten være fulltegnet.
Med Ipad-kurs til Irland

Kolbjørn H. Larssen er invitert til Letterkenny kultursenter i Irland for å holde kurs om hvordan Ipad kan brukes for å lage film. Han leder Vesterålen kulturutvalgs prosjekt, Filmfokus Vesterålen, og drar til Irland i neste uke som ledd i kulturavtalen Vesterålen har med Donegal fylke.


29.1.2014 - emb


Også på Island
Kolbjørn var for ett års tid siden i Akureyri på Island og hadde et tilsvarende kurs under ungdomsfilmfestivalen Stulli. Det resulterte blant annet i at en islandsk ungdomsgruppe besøkte fjorårets Laterna Magica. Et fastere samarbeid mellom Stulli og LateMagica er nå i startgropa.

Trekantsamarbeid?
Tilsvarende kan undervisningsoppdraget ved kultursenteret i Letterkenny, bety at det bygges opp en kontakt med filmmiljøet i Vesterålen. Erik Bugge, som leder den internasjonale kultursatsingen i regionrådet, håper at dette kan lede til kontakt og mulig samarbeid mellom ungdomsfilmmiljøene i disse tre distriktene nord i Atlanterhavet. Under oppholdet skal Kolbjørn diskutere hvordan et gjensidig samarbeid kan utvikle seg.

Snart fulltegnet
I følge kursansvarlig, Jeremy Howard ved Letterkenny Regional Cultural Centre, er det stor interesse for kurset. Han foteller at det snart er fulltegnet ti dager før gjennomføring.
 
Søk: Søk kun i overskrift

 
 
 
Søk:
Søk kun i overskrift


 
 
Postboks 243, Kjøpmannsgt. 2, 8401 Sortland, Telefon 76 11 15 00
Headerfoto: Fernando Ugarte • 2002-2019 © Systems by NorNet.no