Foto: Fernando Ugarte
Du er her: Hovedside - Nyheter
Jensens hus ligger sentralt og nær supermarkedet. Siden det ikke er dusj eller badekar montert, kan residenten benytte kommunens svømmebassend med badstue og heitipottur gratis. Island har en sterk badekultur og badene er ofte åpne fra kl 07:00 til rundt kl 21:00.
Reise- og arbeidsstipend til Øst-Island

For niende gang utlyser Kultursamarbeidet i Vesterålen et reise- og arbeidsstipend til Øst-Island for kunstnere og kulturarbeidere bosatt i Vesterålen. Stipendet gjelder de som yrkesmessig arbeider med kultur over hele fjøla og i media. Et lite hus, Jensens hus, i Eskifjord stilles til disposisjon. Last ned mer info Klikk her og søknadsskjema Klikk her


2.2.2014 - emb


Samarbeidsavtale
 
  Huset har et greit kjøkken.
Stipendet bygger på samarbeidsavtalen mellom Vesterålen kulturutvalg og Øst-Island kulturråd. Oppholdet det søkes om støtte til, kan vare fra en til tre uker og gjelder våren eller høsten 2014. Utgifter til reise og noe kostpenger dekkes. Fjardabyggd kommune, der den lille bygda Eskifjord ligger, stiller med gratis bolig. Våre kontakter på Øst-Island vil bidra til at oppholdet kan bli utbytterikt.

Videre kontakt
Det teller positivt for søkerne at planene for oppholdet på en eller annen måte kan bety noe for videre kontakten mellom Øst-Island og Vesterålen.

Flere fra Vesterålen
Til sammen tolv kulturarbeidere fra Vesterålen har fra 2005 hatt slike opphold på Øst-Island. Resultatene har blitt kunstutstillinger, konserter, publikasjoner og avisartikler på Island og i Vesterålen.

Informasjon
For mer informasjon, ta kontakt med Erik Bugge, Vesterålen regionråd erik.bugge@vestreg.no eller telefon 76 11 15 00. Han kan også hanvise til tidligere beboere som sikkert vil fortelle om sine erfaringer. Det finnes også flere bilder av huset innvendig. 
Søk: Søk kun i overskrift

 
 
 
Søk:
Søk kun i overskrift


 
 
Postboks 243, Kjøpmannsgt. 2, 8401 Sortland, Telefon 76 11 15 00
Headerfoto: Fernando Ugarte • 2002-2019 © Systems by NorNet.no