Foto: Fernando Ugarte
Du er her: Hovedside - Nyheter
Reisestipend til tilbakestrømmere

Kultursamarbeidet har så langt i år tildelt flere reisestipend til tilbakestrømmere og arrangører. Frid Halmøy er for tiden i Vesterålen hvor hun jobber med Sirkus prosjekt i skolen. Ann-Iren Hansen var i Vesterålen i forrige uke og holdt flere konserter.10.2.2014 - Margrethe Berntsen


 
  Tilbakestrømer Frid Halmøy (til venstre) og Julie Willumsen
Arrangører/tilbakestrømmere kan søke Kultursamarbeidet om inntil kr. 2000 i reisestipend for å dekke reise til en tilbakestrømmere som skal bidra med sin kunnskap til et arrangement i Vesterålen. Målet er å holde kontakt med utflyttede unge vesterålinger, samtidig som Vesterålen får mulighet til å bruke de unge kunstnerne som ressurs.

Strengelvåg skole har fått tildelt reisestipend for å få Frid Halmøy til å komme til Vesterålen med sitt Sirkus prosjekt. Lofoten og Vesterålen orkesterforening har fått tildelt reisestipend til Cecilie Husevåg og Maren Nygård for å bidra til orkestrets samling og konsert i Lofoten i midten av februar. Ann-Iren fikk tildelt reisestipend for å arrangere flere konserter i Vesterålen i forrige uke. Hun prøver å finansiere plateinnspilling med bl.a. å holde konserter hjemme i stua til folk.
 
Søk: Søk kun i overskrift

 
 
 
Søk:
Søk kun i overskrift


 
 
Postboks 243, Kjøpmannsgt. 2, 8401 Sortland, Telefon 76 11 15 00
Headerfoto: Fernando Ugarte • 2002-2019 © Systems by NorNet.no