Foto: Fernando Ugarte
Du er her: Hovedside - Nyheter
Sigrid Bjorbekkmo. Foto: Sigrid Bjorbekkmo
Tildeling av prosjektstøtte til Tilbakestrømmere

Musiker Oda Mathilde Holstad Dyrnes og Sigrid Bjorbekkmo fra Sortland har fått tildelt prosjektstøtte Tilbakestrøm.


6.6.2014 - VS


cialis effetti

pillola cialis cosa serve open
Kultursamarbeidet i Vesterålen mottok 5 søknader om prosjektstøtte fra Tilbakestrømmere ved søknadsfrist i april. En faggruppe har vurdert søknadene, og har valgt å tildele musiker Oda Mathilde Holstad Dyrnes prosjektstøtte på kr 16.000, og fotograf Sigrid Bjorbekkmo prosjektstøtte på kr. 16.000.

Sigrid Bjorbekkmo bor for tiden i Oslo hvor hun jobber som freelance fotograf. Hun har vokst opp på Sortland og har lenge vært interessert i fotografi. Sigrid gikk ut av Bilder Nordic School of Photography i Oslo høsten 2013. Under studietiden og i etterkant har hun jobbet med mindre og større fotoprosjekter. I løpet av vinteren 2014/2015 vil hun komme til Vesterålen med fotoutstillingen som har arbeidstittel «Heime/Hjemme». I prosjektet ønsker hun å presentere vesterålinger som lar seg inspirere av hjemstedet sitt i sitt arbeid.

 
  Oda Mathilde Holstad Dyrnes. Foto: Sigrid Bjorbekkmo

Oda Mathilde Holstad Dyrnes bor for tiden i Aarhus hvor hun er masterstudent under professor Henrik Brendstrup ved Det Jyske Musikkonservatorium. Hun kommer fra Sortland, og begynte å spille cello i Sortland kulturskole da hun var 7 år gammel. I juli planlegger Oda å komme til Vesterålen sammen med medstudent Marcello Valerio for å holde konserter. Marcello & Oda spiller låter de selv har komponert og arrangert ut for cello, akustisk gitar og sang, basert på mulighetene som ligger i krysningspunktet mellom rytmisk og klassisk musikk.
 
Søk: Søk kun i overskrift

 
 
 
Søk:
Søk kun i overskrift


 
 
Postboks 243, Kjøpmannsgt. 2, 8401 Sortland, Telefon 76 11 15 00
Headerfoto: Fernando Ugarte • 2002-2019 © Systems by NorNet.no