Foto: Fernando Ugarte
Du er her: Hovedside - Nyheter
Vibeke Suhr og Astrid Berthinussen. Sliten etter 8-9 mil, men med godt mot for Lofoten Insomnia.
Ansatte sykler Lofoten Insomnia

Astrid Berthinussen og Vibeke Suhr sykler Lofoten Insomnia for Vesterålen regionråd. Utfordringen kom opp som et tema på arbeidsplassen i fjor høst. Selv om regionrådet har mange spreke ansatte, ble det til slutt to som tok utfordringen.


10.6.2014 - VS


Den store trimbølgen har slått til i Norge. Det er spesielt populært å hive seg på jogge- eller sykkelbølgen. Med besøk av Artic Race i regionen i fjor, har mange latt seg inspirere til å sykle. Med de fine tv-bildene fra fjorårets arrangement, ble vi påmint hvor flotte muligheter vi har i regionen.

I fjor høst kom Lofoten Insomnia opp som tema på arbeidsplassen. Hva om vi ansatte tok utfordringen å syklet dette rittet? 10% av de ansatte tok utfordringen, det vil si Astrid Berthinussen og Vibeke Suhr. De skal sykle rittet fra Kabelvåg til Lødingen, en distanse på 110 km.

Å ha ansatte som er fysisk aktive er positivt for en arbeidsgiver, og det er samlende at de ansatte har felles mål. Til neste år er det derfor et mål å få flere ansatte med på et av de mange regionale arrangementene som setter fysisk aktivitet og naturopplevelser i fokus.

Det går bra å ikke være topptrent, men likevel delta på ritt eller løp. Målet er derfor å gjennomføre den nest lengste distansen i rittet. For få dager siden hadde Vesterålen regionråds duo sin første felles treningstur til Hadselbrua, og i pinsa ble det en prøvetur til Lofast.
 
Søk: Søk kun i overskrift

 
 
 
Søk:
Søk kun i overskrift


 
 
Postboks 243, Kjøpmannsgt. 2, 8401 Sortland, Telefon 76 11 15 00
Headerfoto: Fernando Ugarte • 2002-2019 © Systems by NorNet.no