Foto: Fernando Ugarte
Du er her: Hovedside - Nyheter
Foto: Astrid Berthinussen
Art race - en sykkeltur med kunst- og kulturopplevelser

Søndag 10. august arrangerer Kultursamarbeidet en sykkeltur rund Hadseløya, hvor vi stopper ved noen av de kunst- og kulturopplevelsene som finnes langs ruta. Turen er med turleder og starter ved Hurtigrutens Hus, deretter yttersiden til Melbu og tilbake til Stokmarknes.


5.8.2014 - VS


abortion fees

how to abort a pregnancy sporturfintl.com
I 2013 hadde regionen besøk av Arctic race – sykkelarrangementet med proffe sykelister og flotte tv-bilder. Arrangementet var en påminnelse om hvor flott natur vi har i Vesterålen, og en inspirasjon til å sykle mer i regionene. Kultursamarbeidet vil gjerne inspirere regionens innbyggere til å ta del i de lokale opplevelsene.

Søndag 10. august arrangerer Kultursamarbeidet en sykkeltur rundt Hadseløya, og det i et atskillig lavere tempo en fjorårets Arctic race. Sykkelturen inneholder stopp ved noen av de kunst- og kulturopplevelsene som finnes langs ruta. Turen er med turleder og starter på Stokmarknes, går videre på yttersiden av Hadseløya, deretter til Melbu og så tilbake til Stokmarknes. Stopp underveis vil være Galleri Uvær, Taen, Melbu Hovedgård og Galleri Apotheket. Vi vil holde turtempo, så har du syklet litt i løpet av sommeren, så klarer du fint å gjennomføre turen. Turen er på 42 km og varer i ca. 5 timer.

Dersom du synes dette blir for langt, så har vi alternative ruter, men da vil deler av turen være uten turleder. 24 km blir det dersom du blir med fra Stokmarknes og til Galleri Uvær, og deretter returnerer til Stokmarknes. 30 km blir det dersom du blir med fra Stokmarknes og til Taen, og deretter returnerer til Stokmarknes. 32 km blir det dersom du blir med fra Melbu til Stokmarknes, og returnerer til Melbu.

Du må ha:
•Sykkel med gir og brems
•Tilstrekkelig med drikke og matpakke
•Klær etter vær. Kan være lurt å ha en sekk med ekstra klær

Vi anbefaler:
•Hjelm
•Ekstra slange og pumpe i tilfelle punktering
•Mobil

Det vil være inngangsbillett på Melbu Hovedgård kr. 50 og Galleri Apotheket kr. 30,-, som deltakerne må dekke selv. Det vil være mulighet å kjøpe kunst på noen av stoppestedene.

Påmelding til: vibeke.suhr@vestreg.no innen 7. august. Vi ønsker navn og telefonnummer til påmeldt deltakere.

Oppmøte 10. august kl. 10.00 ved Hurtigrutens Hus.

Værforbehold, ved striregn og kald nordavind vil turen bli avlyst. 5 dager før turen har det imidlertid meldt fint vær!
 
Søk: Søk kun i overskrift

 
 
 
Søk:
Søk kun i overskrift


 
 
Postboks 243, Kjøpmannsgt. 2, 8401 Sortland, Telefon 76 11 15 00
Headerfoto: Fernando Ugarte • 2002-2019 © Systems by NorNet.no